www.modernitovarna.com
Moxa

Moxa představuje průmyslové komunikační brány pro LTE s velmi nízkou spotřebou pro připojení vzdálených zařízení

Moxa, přední světová firma v oboru průmyslových komunikací a sítí, nedávno uvedla na trh kompaktní komunikační brány pro mobilní sítě LTE OnCell 3120-LTE-1.

Moxa představuje průmyslové komunikační brány pro LTE s velmi nízkou spotřebou pro připojení vzdálených zařízení
Komunikační brány řady OnCell 3120-LTE-1 jsou navržené pro připojení vzdálených zařízení se sériovým nebo ethernetovým rozhraním k mobilní síti a umožňují snadnou realizaci aplikací IIoT v různých scénářích přístupu na dálku. S funkcí úsporného provozu, širokým rozsahem pracovních teplot od –30 °C do +70 °C, zabezpečenou VPN a inovativní technologií GuaranLink pro spolehlivé připojení k mobilní síti umožňují nepřetržité připojení prostřednictvím sítí LTE.

Komunikační brány OnCell 3120-LTE-1 navíc podporují výkonný software OneCell Central Manager, umožňující snadnou konfiguraci a správu velkého množství komunikačních bran OnCell prostřednictvím mobilní sítě, včetně rebootování na dálku a aktualizací firmwaru.

Malá spotřeba umožňuje provoz z baterií dobíjených solárními články

Komunikační brány OnCell 3120-LTE-1 mají dva režimy standby, které snižují spotřebu energie v době, kdy zařízení není aktivní, a umožňují napájení z baterií dobíjených solárními články. Režim spánku (sleep) účinně omezuje spotřebu na méně než dva watty a podporuje probuzení prostřednictvím SMS nebo v předem definovaném čase. Naproti tomu režim hlubokého spánku (hibernation) omezuje spotřebu ještě více, na méně než čtyřicet miliwattů, a podporuje probuzení pouze v předem definovaném čase.

Nepřetržité připojení a zabezpečená bezdrátová komunikace
Kompaktní komunikační brány OnCell 3120-LTE-1 se vyznačují naší výlučnou technologií GuaranLink, která je určená pro detekci problémů s připojením k mobilní síti. Například jestliže základnová stanice nereaguje, brána automaticky vyhledá jinou a zahájí proces obnovení spojení. Komunikace prostřednictvím VPN je k dispozici v režimu master i client, a to s podporou bezpečnostních protokolů site-to-site, jako jsou OpenVPN, GRE a IPSec, které pomáhají snadno vytvořit zabezpečené spojení mezi dvěma sítěmi a zlepšují zabezpečení dat. Komunikační brány OnCell 3120-LTE-1 mají navíc pokročilé funkce založené na normě IEC 62443 pro celkové zabezpečení sítě.

Význačné charakteristiky komunikačních bran OnCell 3120-LTE-1:

• nízká spotřeba – možnost použití napájení ze solárních článků,
• technologie GuaranLink pro nepřetržité připojení k mobilní síti,
• připojení Secure VPN prostřednictvím protokolů IPSec, GRE a OpenVPN,
• odolný hardware vhodný do prostředí s nebezpečím výbuchu (ATEX Zone 2/IECEx),
• podpora Dual SIM pro redundantní připojení k mobilní síti.

O průmyslových komunikačních bránách řady OnCell 3120-LTE-1 se více dozvíte na:
https://www.moxa.com/en/spotlight/industrial-wireless/oncell-3120-LTE-1/index.htm

Další technické informace o komunikačních bránách řady OnCell 3120-LTE-1 jsou na:
https://www.moxa.com/en/products/industrial-network-infrastructure/cellular-gateways-routers-modems/cellular-gateways/oncell-3120-lte-1-series

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP