www.modernitovarna.com
Moxa

Moxa představuje zabezpečené odolné komunikační brány Modbus-to-BACnet pro kritickou energetickou infrastrukturu

Společnost Moxa, přední poskytovatel řešení pro konektivitu a edge computing, představila novou řadu zabezpečených odolných komunikačních bran Modbus-to-BACnet. Řada MGate 5217 obsahuje komunikační brány, které převádějí průmyslové komunikační protokoly Modbus RTU, Modbus ASCII nebo Modbus TCP na BACnet/IP, což usnadňuje integraci průmyslových zařízení do systémů managementu energií

Moxa představuje zabezpečené odolné komunikační brány Modbus-to-BACnet pro kritickou energetickou infrastrukturu
Konstrukce komunikační brány MGate 5217 je založena na standardu IEC 62443 pro zvýšení zabezpečení připojení. Brány MGate 5217 se navíc vyznačují vysokou spolehlivostí nutnou pro nepřetržitý provoz v náročných podmínkách a snadno použitelnými nástroji pro konfiguraci zařízení a odstraňování závad.

Zabezpečené odolné brány pro ochranu kritických zařízení
Pro kritickou komunikaci energetických sítí, která probíhá v datových centrech, nejsou přípustné žádné zranitelnosti. Komunikační brány MGate 5217, vycházející ze standardu IEC 62443, podporují různé bezpečnostní funkce, jako jsou whitelisting, správa účtů, správa hesel nebo zabezpečené připojení TLS, které umožňují přístup pouze autorizovaným uživatelům a zabraňují nežádoucímu přístupu do sítě, což zvyšuje zabezpečení připojení.

Spolehlivá konstrukce pro nepřetržitý provoz
Kritická komunikace v energetických sítích nepřipouští ani prostoje, proto je spolehlivost komunikace mezi zařízeními pro monitorování energie a systémy SCADA zcela zásadní. Komunikační brány MGate 5217 jsou pro spolehlivou komunikaci a provoz vybaveny galvanicky odděleným sériovým portem s izolačním napětím 2 kV a mají rozsah provozních teplot -40 až +75 °C. Kromě toho mají všechny komunikační brány MGate pětiletou záruku, která zajišťuje stabilitu a spolehlivost pro dlouhodobý provoz.

Snadná instalace a údržba
V úlohách nepřetržitého monitorování energetických sítí je požadováno, aby zařízení, jako jsou měřiče energie, automatické přepínače (ATS) nebo regulátory UPS, byla v neustálém spojení se systémem SCADA a mohla s ním komunikovat. Instalace a údržba mnoha komunikačních zařízení může být vyčerpávající prací. Komunikační brány MGate 5217 využívají snadno použitelný konfigurační nástroj a vestavěný nástroj pro odstraňování problémů, díky nimž jsou instalace a údržba snadné a rychlé.

Více informací a detailní popis výrobku najdou zájemci na https://www.moxa.com/en/products/industrial-edge-connectivity/protocol-gateways/modbus-tcp-gateways/mgate-5217-series

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP