www.modernitovarna.com
Moxa

Moxa představuje odolné komunikační brány pro IIoT s dvoujádrovým procesorem Arm-based pro připojení na 4G, LTE a WiFi

Firma Moxa, přední dodavatel průmyslové výpočetní techniky, přidala do svého sortimentu průmyslových počítačů Arm-based novou řadu odolných komunikačních bran pro IIoT a WiFi. Řada UC-8200 obsahuje počítače s pasivním chlazením a s dvoujádrovými 1GHz procesory Arm Cortex-A7, určené pro práci v náročných podmínkách a v širokém rozsahu teplot od –40 do +80 °C.

Moxa představuje odolné komunikační brány pro IIoT s dvoujádrovým procesorem Arm-based pro připojení na 4G, LTE a WiFi
Dva sériové porty, dva gigabitové ethernetové porty, čtyři DI, čtyři DO a jeden port CAN stejně jako dva sloty mPCIe a dva sloty pro SIM podporující redundantní připojení k WiFi i k mobilní síti umožňují uživatelům, aby počítače UC-8200 efektivně využívali v mnoha složitých úlohách a pro aplikace IIoT. Pro zajištění dlouhodobé životnosti v projektech průmyslové automatizace je u počítačů řady UC-8200 pevně dána pětiletá záruka na hardware a desetiletá podpora pro operační systém Moxa Industrial Linux.

Připraveno na bezdrátovou komunikaci
Počítače UC-8200 mají díky dvěma slotům SIM vestavěnou konektivitu na mobilní sítě LTE kategorie 4 s redundancí a pro sledování polohy mají integrovaný přijímač GPS; připojení na WiFi se realizuje rozšiřujícími moduly. Pro to, aby se urychlilo uvedení systémů s těmito počítači komunikačními bránami do provozu, poskytuje Moxa nástroje pro správu, které umožňují programátorům v počítači snadno a rychle nakonfigurovat funkce mobilních sítí. Kompatibilita s bezdrátovými sítěmi je zaručena regionálními moduly se schváleními a certifikáty FCC, IC, PTCRB, RED, RCM a NCC*.

Univerzální možnosti připojení
Komunikační brány IIoT hrají důležitou roli při sběru dat ze zařízení edge a při přenosu provozních dat do cloudových databází. Tyto komunikační brány pro IIoT mají širokou škálu komunikačních rozhraní, jako jsou gigabitové ethernetové porty, sériové porty RS-232/422/485, port CAN a DI/DO, a proto je pro ně snadné připojit stávající provozní zařízení do cloudu.

Navržené pro náročné prostředí a práci ve vzdálených lokalitách
V náročných úlohách, jako jsou solární elektrárny, těžba a zpracování ropy a plynu, vodohospodářství nebo zpracování odpadních vod, jsou často vystaveny extrémně vysokým nebo nízkým teplotám, prachu nebo výbušné atmosféře. Počítače UC-8200 s širokým rozsahem provozních teplot –40 až +85 °C (s modulem pro LTE –40 až +70 °C) vykazují i v náročných provozních podmínkách velkou provozní spolehlivost. Počítače také mají certifikáty C1D2, ATEX Zone 2 a IECEx*, a proto mohou být používány i v prostředí s nebezpečím výbuchu.

Dlouhodobá podpora hardwaru i softwaru
Počítače řady UC mají pětiletou záruku na hardware a desetiletou zaručenou podporu operačního systému Moxa Industrial Linux, zahrnující jeho vylepšení a bezpečnostní aktualizace. To jim umožňuje plnit požadavky na spolehlivost a dlouhodobou stabilitu, vyplývající z použití v průmyslovém prostředí.

Více informací

Více informací a technický popis výrobku najdou zájemci na https://www.moxa.com/en/products/industrial-computing/arm-based-computers/uc-8200-series
Více informací o Arm-based počítačích UC je na https://www.moxa.com/en/spotlight/industrial-computing/arm-linux-iiot-edge-gateway-portal/index.htm

*Certifikace probíhá.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP