www.modernitovarna.com
Beijer Electronics Products AB

Komplexní a zároveň kompaktní HMI

Společnost Beijer Electronics spouští prodej několika nových operátorských panelů, které jsou zařazeny do tří produktových řad v závislosti na výkonu a velikosti displeje. Zákazníci si od nynějška mohou vybrat vhodný typ pro jejich aplikaci, ať už se jedná o malý či rozsáhlý projekt. Nové operátorské panely jsou optimalizovány pro novou softwarovou platformu iX 2.0.

Komplexní a zároveň kompaktní HMI
Kompatibilita mezi hardwarem a softwarem
Nové operátorské panely společnosti Beijer Electronics jsou robustní a zajišťují spolehlivý chod platformy iX 2.0, mají hliníkové pouzdro, vysoké krytí IP a bylo využito součástek s velmi dlouhou životností. Všechny modely jsou vybaveny rozsáhlým počtem ovladačů, což umožňuje kompatibilitu s většinou dostupných zařízení.

Výkonová úroveň pokrývá veškeré nároky
Nové operátorské panely společnosti Beijer Electronics jsou vyráběny ve velikostech od 4 do 21 palců, jsou založeny na třech typech CPU v závislosti na požadovaném výkonu pro danou aplikaci. Menší TxA modely běží na procesoru ARM9 a nabízí cenově výhodné řešení se solidními HMI funkcemi pro malé až střední aplikace. Střední řada TxB je založena na výkonných procesorech Intel® Atom a je vhodná pro použití pro střední až rozsáhlé aplikace s důrazem kladeným na výkon operátorského panelu a počtu různých funkcí. Nejvyšší řada operátorských panelů TxC společnosti Beijer Electronics, založená na procesorech Intel® iCore, je určena pro velmi rozsáhlé průmyslové projekty s důrazem kladeným na nejvyšší možný výkon a veškeré dostupné funkce. Všechny modely nabízí displeje s vyskoým rozlišením. Některé modely s širokým formátem a ten největší s uhlopříčkou 21 palců podporují rozlišení full HD.

Nejrychlejší cesta od myšlenky k provozu aplikace
Nová generace softwaru iX 2.0 společnosti Beijer Electronics a nová řada operátorských panelů je předurčena pro rozsáhlé použití v různých oblastech průmyslu. Díky tomuto řešení se realizace myšlenky stává velice rychlou. Aplikace tak mohou být vyvinuty v mnohem kratších časech, jsou navíc více intuitivní a efektivní. Chytřejší inženýrské nástroje a vylepšené menu v prostředí Windows® zajišťuje úsporu cenného času při vývoji daného projektu.

Obrázky
• Group_image_press.jpg : Společnost Beijer Electronics spouští prodej nové generace operátorských panelů, které jsou vyráběny ve velikostech od 4 do 21 palců s různým výpočetním výkonem

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP