www.modernitovarna.com
Beijer Electronics Products AB

Od myšlenky k návrhu rychleji pomocí nového HMI

Rozhraní člověk-stroj bylo se spuštěním nové platformy iX 2.0 HMI a nové generace operátorských panelů opět posunuto dále. Díky nové platformě iX 2.0 HMI je řešení projektů mnohem rychlejší a zároveň jsou vytvořené aplikace efektivnější a intuitivnější.

Od myšlenky k návrhu rychleji pomocí nového HMI
Nejrychlejší cesta od myšlenky k návrhu
Vývoj softwaru na platformě iX 2.0 minimalizuje dobu mezi myšlenkou v oblasti HMI a plně vytvořenou a intuitivní aplikací. Chytřejší inženýrské nástroje a vylepšené menu v prostředí Windows® zajišťuje úsporu cenného času při vývoji daného projektu.

Uživatelsky přívětivé a efektivní operace
Průmyslové HMI nebylo nikdy tak intuitivní jako řešení iX HMI společnosti Beijer Electronics. Implementací navigačních nástrojů pro každodenní aplikace jako např. mobilní přístroje plaforma iX 2.0 vytváří nové způsoby interakce se stroji za použití různých gest. Vlastnosti jako je např. unikátní "Akční menu" umožňuje použít vícenásobných menu a rychlejší provádění různých operací. Velice známý posuvný panel pomáhá vkládat různé informace, kde je právě zapotřebí, ukládat aktuální obsah obrazovky a umožňuje manuální operace v průběhu daného procesu. Díky intuitivnějším aplikacím mohou uživatelé dělat správná rozhodnutí, různé operace jsou bezpečnější a produktivita stoupá.

Nový způsob personalizace
Firmy se poohlížejí po nových způsobech získávání obchodních vztahů a posilování jejich značky. Společnost Beijer Electronics není jiná a díky spuštění nové platformy iX 2.0 to bude mnohem snažší. Tato platforma nabízí mnoho způsobů personalizace obsahu a možnost volby systémových dialogů. Vizuální vzhled spolu se strojem a značkou společnosti umožňují výrobcům strojů a ostatním uživatelům být konkurenceschopný. Platforma iX nabízí plnou funkcionalitu rozhraní HMI a zároveň umožňuje přidávat různé komponenty jako např. .NET, nebo programovat další součásti pomocí programovacího jazyka C#, jelikož je celá platforma založena na .NET Framework společnosti Microsoft®.

Snadná distribuce informací
Operátorské panely společnosti Beijer Electronics mohou sdílet informace skrze síť bez ohledu na velikost nebo výkon, což usnadňuje sdílení dat mezi uživateli a poskytuje větší míru zabezpečení strojů při propojení na delší vzdálenosti. Panely mohou pracovat v režimu OPC UA server nebo klient, čímž je zajištěno sdílení informací na úrovni průmyslové i korporátní sítě. Vestavěné generátory reportů umožňují ukládat data do tabulek v Excelu nebo poskytují přímý tisk dokumentů. Další možností jak sdílet informace je vestavěný web server. Ten umožňuje operátorům vytvářet webové stránky, do kterých se pak
mohou vzdáleně připojit oprávnění uživatelé a spravovat stroj na dálku.

Obrázky
- Touchy_final.jpg : Různá gesta a navigační nástroje nové platformy iX 2.0 HMI společnosti Beijer Electronics umožňují efektivnější vývoj aplikací.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Beijer Electronics Products AB
Komplexní a zároveň kompaktní HMI

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP