www.modernitovarna.com
Moxa

Řešení IIoT Edge Gateway pro Azure

Spolehlivý sběr dat od senzorů po cloud

Řešení IIoT Edge Gateway pro Azure
Na světovém kongresu IOT Solutions World Congress 2019 v Barceloně představí Moxa své řešení IIoT Gateway pro Microsoft Azure: průmyslovou komunikační bránu edge UC-8112-ME-T a software pro sběr dat ThingsPro.

Snadné propojení od edge do cloudu
Řada průmyslových komunikačních bran UC Edge Gateway zahrnuje první brány IoT Edge s procesory ARM certifikované pro MS Azure. Integrace Azure IoT Edge do komunikačních bran IIoT od firmy Moxa je v mnoha směrech přínosem pro zákazníky, zvláště pro ty, kteří pracují na platformě Linux. Výhody zahrnují zabezpečené připojení na dálku, umožňující přístup ze vzdálených míst, konektivitu se stávajícími aplikacemi, jimž brány umožňují sdílet data s cloudem, správu připojených zařízení a prodloužení možnosti využití stávajících zařízení. To vše umožňuje uživatelům využívat, flexibilně rozšiřovat a udržovat jejich aplikace IIoT.

Řešení pro komunikaci na dálku
Výpočetní platforma loT Gateway Moxa UC-8100A-ME-T využívá procesor Cortex-A8 a je určena pro aplikace vestavného sběru dat. Umožňuje komunikaci na dálku a je kompatibilní s cloudem Microsoft Azure. Zajišťuje tak přenos dat z provozních zařízení do cloudu. Počítač má dva sériové porty RS-232/422/485 a dva ethernetové porty 10/100 Mb/s, stejně jako pozici pro Mini PCIe podporující moduly mobilních sítí. Díky uvedeným rozhraním je tento maličký vestavný počítač spolehlivou a bezpečnou komunikační bránou pro sběr dat a jejich zpracování v průmyslovém prostředí stejně jako užitečnou platformou pro komunikaci v rozlehlých systémech. Počítač má široký rozsah pracovních teplot a k dispozici je možnost komunikace prostřednictvím LTE.

Zjednodušuje sběr dat
Pro zjednodušení sběru dat přichází řešení Moxa IIoT Gateway se softwarem ThingsPro Suite. Tento software na straně zařízení edge urychluje konfiguraci, DAQ a správu zařízení. ThingsPro umožňuje připojit zařízení pro sběr a zpracování dat prostřednictvím sběrnice Modbus a podporuje MQTT pro úsporný přenos dat z edge do jádra systému. K dispozici jsou rozhraní RESTful API a Modbus API vhodná pro implementaci všech softwarových funkcí ThingsPro Gateway v aplikacích IIoT.

IOT Solutions World Congress se bude konat na výstavišti Fira Barcelona v Barceloně (Španělsko) od 29. do 31. října 2019.
Navštivte nás na Gran Via, hala 2, podlaží 0, ulička E, stánek 541!

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP