www.modernitovarna.com
Beijer Electronics Products AB

Společnost Beijer Electronics otevírá pobočku v brazilském Sao Paulu

Jako součást strategie rozvoje a možnosti dalšího růstu společnosti Beijer Electronics dochází k otevření pobočky v brazilském městě Sao Paulo a zákazníci tak mohou plně využít služeb lokální technické a obchodní podpory.

Společnost Beijer Electronics otevírá pobočku v brazilském Sao Paulu
Nová pobočka bude zajišťovat prodej a marketing kompletního portfolia produktů společnosti Beijer Electronics včetně operátorských panelů, průmyslových počítačů a také průmyslových komunikačních zařízení. Návíc, dnes otevřená pobočka převezme veškerou odpovědnost za obchod na brazilském trhu a bude poskytovat podporu lokálním zákazníkům.

Díky rozšíření působnosti budeme blíže lokálním zákazníkům.
Rozšířením blíže k zákazníkovi
"Díky založení naší nové organizace v Brazíli můžeme nyní nabídnout konkrétnější služby našim lokálním zákazníkům a stejně tak našim globálním zákaníkům působících v Brazílii", říká Carl-Johan Zetterberg Boudrie, Business Development Director a pokračuje : "Brazílie má rostoucí ekonomiku poskyttující zajímavé příležitosti v průmyslové automatizaci a průmyslových komunikacích. Naše účast v Brazílii je součástí strategie geografického rozvoje a budeme stále vstupovat na nové trhy za účelem následovat zákazníka".

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Beijer Electronics Products AB
Komplexní a zároveň kompaktní HMI

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP