www.modernitovarna.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

Systém Integrated Architecture Builder od Rockwell Automation nyní podporuje více než 75 typů výrobků ProSoft Technology

Softwarový nástroj pro projektantské práce Integrated Architecture Builder (IAB) nyní podporuje téměř osmdesát typů výrobků od společnosti ProSoft Technology: vestavných modulů i komunikačních bran.

Systém Integrated Architecture Builder od Rockwell Automation nyní podporuje více než 75 typů výrobků ProSoft Technology
Připomeňme, že IAB je softwarový nástroj, dodávaný zdarma společností Rockwell Automation, který pomáhá technikům navrhovat řídicí systémy založené na programovatelných automatech PAC (Process Automation Controller) nebo PLC (Programmable Logic Controller).

Návrh konfigurace řídicího systému…
Integrated Architecture Builder (IAB; www.rockwellautomation.com/en/e-tools/configuration.html) je grafický softwarový nástroj, který se používá pro návrh konfigurace řídicích systémů na platformě Logix. Pomáhá technikům při výběru hardwaru potřebného pro řešenou úlohu: programovatelných automatů, modulů I/O, síťových prvků, systémů řízení pohonů a vlastních pohonů, kabeláže a dalších komponent. Výsledkem je kusovník položek zboží a projektová dokumentace na vysoké grafické úrovni.

...včetně komunikační sítě
Již delší dobu mohou uživatelé systém IAB používat k vytváření dokumentace i těch systémů, které obsahují komunikační moduly a brány od firmy ProSoft Technology. Nyní byl počet typů výrobků ze sortimentu ProSoft Technology zahrnutých v IAB rozšířen na více než 75 a další se chystají.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP