www.modernitovarna.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

Společnost ProSoft Technology® oznamuje, že radiové moduly RadioLinx® Industrial Frequency Hopping Ethernet jsou doplněny o funkci Smart Switch

Funkce pro inteligentní routování RadioLinx Smart Switch umožňuje realizovat skutečnou bezdrátovou komunikaci peer-to-peer v ethernetové síti. V kombinaci s přenosovou kapacitou 1,1 Mb/s v bezdrátové ethernetové síti s frekvenčními přeskoky představují radiové moduly RadioLinx® s funkcí Smart Switch ve své třídě světovou špičku a jsou vhodné pro jakoukoliv úlohu.

Společnost ProSoft Technology® oznamuje, že radiové moduly RadioLinx® Industrial Frequency Hopping Ethernet jsou doplněny o funkci Smart Switch
Společnost ProSoft Technology® (www.prosoft-technology.com), vedoucí světová firma v oboru komunikací, oznamuje, že její radiové moduly RadioLinx® Industrial Frequency Hopping určené pro komunikaci ve frekvenčním pásmu 2,4 GHz (a v Severní Americe též 900 MHz) jsou vybaveny novou funkcí Smart Switch.

Funkce Smart Switch umožňuje inteligentní routování paketů v rámci celé sítě, správu bezdrátové sítě a vytvoření skutečného spojení peer-to-peer v bezdrátové ethernetové síti. Výkonné a odolné průmyslové ethernetové moduly umožňují realizovat spojení s přenosovou rychlostí 1,1 Mb/s na velkou vzdálenost (do 7 km v Evropě, do 30 mil v Severní Americe). Po doplnění o funkci Smart Switch je uvedený modul vhodným řešením úloh v oblasti průmyslových řídicích systémů a systémů SCADA, umožňující uživatelům propojit „cokoli s čímkoli“ a přitom neustoupit z požadavků na výkon, krátkou periodu skenování, vysokou rychlost uploadu a downloadu a krátkou dobu latence.

Obory, které se spoléhají na bezdrátové komunikační sítě s dlouhým dosahem a frekvenčními přeskoky, nyní získaly nástroj pro skutečnou síťovou konektivitu. Smart Switch umožňuje např. to, aby se síť využívaná systémem SCADA chovala stejně jako běžná ethernetová síť, a zvyšuje tak výkon systému SCADA.

Unikátním doplňkem rádiových modulů RadioLinx® Industrial Frequency Hopping Ethernet je sériový port pro připojení zařízení se sériovým výstupem a přenos jejich dat po bezdrátovém Ethernetu.

Pro konfiguraci sítě a pokročilou diagnostiku je určen program ControlScape Configuration and Diagnostic Software se snadno ovladatelným grafickým rozhraním. Vestavěný OPC Server umožňuje dohlížet na komunikační síť také prostřednictvím aplikací HMI.

Radiové moduly RadioLinx® Industrial Frequency Hopping Ethernet s funkcí Smart Switch jsou dostupné celosvětově prostřednictvím distribučních kanálů společnosti ProSoft Technology. Vzhledem ke zpětné kompatibilitě mohou funkci Smart Switch do svého zařízení jednoduše doinstalovat i stávající uživatelé modulů RadioLinx® Industrial Frequency Hopping Ethernet (typ RLX-IFHx).

Všechny výrobky RadioLynx pracují v bezlicenčním pásmu a mají certifikát ISA 12.12.01 Class I, Div 2 pro provoz v oblasti s nebezpečím výbuchu. Všechny moduly se dodávají s tříletou záruční lhůtou.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP