www.modernitovarna.com
Beijer Electronics Products AB

Nové operátorské panely iX Panel TxA s moderním vzhledem od Beijer Electronics

Společnost Beijer Electronics rozšířila svůj sortiment HMI o nové panely iX Panel TxA. Tyto dotykové panely jsou vhodné tam, kde jsou třeba sofistikované funkce pro ovládání, realizované zařízením kompaktního tvaru a moderního designu.

Nové operátorské panely iX Panel TxA s moderním vzhledem od Beijer Electronics
Robustní a lehký hliníkový kryt je zárukou dlouhé životnosti i v nepříznivých podmínkách průmyslové výroby. Jednotky HMI, vybavené procesorem ARM a s předinstalovaným OS Windows CE, nabízejí velký výkon a realistické grafické zobrazení. Zcela hladká čelní plocha panelů zabraňuje usazování prachu. Displej TFT LCD s proměnným jasem má bezúdržbové podsvětlení LED s dlouhou životností.

Panely iX Panel TxA se dodávají ve třech velikostech displeje: 4,3", 7" a 10,4". Širokoúhlý displej o velikosti úhlopříčky 4,3", 7" má o 30 % větší zobrazovací plochu než běžné displeje, a umožňuje tak zobrazovat i složité operátorské obrazovky. Všechny panely iX Panel TxA mají software iX runtime s neomezenou licencí.

Pro programování panelů se používá iX Designer, intuitivně ovládaný programovací nástroj založený na Windows s širokou paletou funkcí. Uživatel si může z obsáhlé knihovny vybrat už hotové prvky ve vektorové grafice a vytvářet z nich vlastní objekty. Vytvořené objekty si může uložit pro opakované použití. To zaručuje zkrácení doby vývoje a činí z koncepce iX cenově výhodné řešení HMI.

Titulek: Operátorské panely iX Panel TxA se dodávají ve třech velikostech displeje: 4,3", 7" a 10,4"

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Beijer Electronics Products AB
Komplexní a zároveň kompaktní HMI

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP