www.modernitovarna.com
BALLUFF

BPS: Nová řada tlakových snímačů společnosti Balluf

Společsnot Balluf představuje novou řadu tlakových snímačů BPS s krytím IP67 pro použití v plynných a kapalných prostředích. Zařízení disponuje vlastnostmi jako je odolnost, vysoká kvalita, dlouhodobě stabilní keramický tlakoměr, atraktivní poměr cena/výkon, jednoduchá instalace, vysoký provozní komfort a vysoká přesnost. Velký, kontrastní a snadno viditelný displej zajišťuje zobrazení přehledu o činnosti snímače. Zobrazuje nejen aktuální tlak v barech, mbarech, PSI a MPa, ale také možnost rychlého a snadného nastavení snímače za použití 2 tlačítek a intuitivního menu dle standardu VDMA.

BPS: Nová řada tlakových snímačů společnosti Balluf
Existuje 11 verzí tlakových řad. Snímače z řady BPS pokrývají všechny důležité rozsahy od -1 až 0 baru do 0 až 600 baru pro monitorování procesních dat v průmyslové automatizaci. Typycké aplikace jsou monitoriování hydraulických a pneumatických zařízení. Nové snímače společnosti Balluf jsou dostupné ve dvou variantách. První variantou je standardní model umístěný do krytu z umělé hmoty, druhou verzí je high-endový snímač vyrobený z prvotřídní nerezové oceli. Obě varianty nabízí 2 přepínací body nebo jeden přepínací výstup a analogový kanál (0 až 10V nebo 4 až 20mA).

Díky svým kompaktním rozměrům lze snímače montovat do rozvodných skříni s minimálním požadavkem na prostor. Displej s operačním panelem a kabeláží může být nezávisle otočen až o 320°. Snímač disponuje zakončením G 1/4, které lze jednoduše změnit pomocí dostupných redukcí a adpatérů různých velikostí a stylů.

High-endové modely vyrobené z prvotřídní nerezové oceli a rozšířeným rozsahem provozních teplot jsou určeny a navrženy pro aplikace v těžkých průmyslových podmínkách. Jsou ideálním řešením pro použití v systémech větrných elektráren, námořních instalacích a také ve vzduchotechnických systémech.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP