www.modernitovarna.com
Moxa

Společnost Moxa se připojila ke komunitě Open Invention Network

Open Invention Network (OIN), největší komunita pro neagresivní patentovou politiku v historii, dnes oznámila, že se k ní jako člen připojila společnost Moxa

Společnost Moxa se připojila ke komunitě Open Invention Network

Společnost Moxa, přední dodavatel řešení pro propojení průmyslových zařízení edge s cloudem a výpočetní techniky pro prostředí průmyslového internetu věcí (IIoT), dokazuje, že považuje open-source software (OSS) za vhodný nástroj pro vytváření pokročilých průmyslových sítí a komunikačních aplikací.

"Jako je IoT předzvěstí nových produktů a služeb pro spotřebitele, IIoT plní stejnou úlohu v měnící se průmyslové výrobě," řekl Keith Bergelt, výkonný ředitel Open Invention Network. "Velká většina platforem IoT a IIoT používá vestavný Linux. Hory dat generované těmito zařízeními jsou zpracovávány řešeními OSS, jako Hadoop, které jsou provozovány na serverech s architekturou x86 a operačním systémem Linux. IoT a jeho klíčové inovace se silně spoléhají na open source. Velice oceňujeme, že se vedení firmy Moxa rozhodlo připojit k OIN a podporovat neagresivní patentovou politiku v Linuxu a příbuzných systémech open source.

"S tím, jak IIoT mění v průmyslu vše, co je možné – zvyšuje produktivitu, zlepšuje provozní účinnost a rozšiřuje možnost zákaznických úprav – vidíme, že Linux a další systémy open source jsou zde klíčové," řekl Peter Kohlschmidt, technický ředitel firmy Moxa. Úspěch IIoT spočívá ve schopnosti propojit distribuované snímače a zařízení v mnoha oborech průmyslu, spravovat je a efektivně pracovat se získanými výrobními daty. Pomáháme našim zákazníkům vyvíjet inovativní průmyslové distribuce Linuxu, které jim umožňují tyto aktivity realizovat. Připojením k OIN demonstrujeme náš závazek budovat interoperabilní průmyslovou open-source platformu, která bude poskytovat zabezpečené, spolehlivé a udržitelné funkce a podporovat je zárukou neagresivních patentových pravidel."

Komunita OIN praktikuje neagresivní patentovou politiku pro jádro Linuxu a příbuzné open-source systémy na základě bezpoplatkových křížových licencí patentů Linux System. Patenty vlastněné OIN jsou podobně licencovány bez poplatků jakékoliv organizaci, která souhlasí s tím, že nebude uplatňovat práva vyplývající z těchto patentů proti systému Linux. Licenci OIN je možné podepsat online na Společnost Moxa se připojila ke komunitě Open Invention Network


  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP