www.modernitovarna.com
ISaGRAF

Společnosti ISaGraf a infoteam Software podepsali strategickou smlouvu o spolupráci

Společnosti ISaGRAF a infoteam software informují, že uzavřeli strategickou smlouvu o spolupráci. Na základě podmínek uvedených ve smlouvě se společnost infoteam Software stává ditributorem a preferovaným dodavatelem inženýrských služeb týkající se produktů ISaGRAF pro Evropu, Německo a Čínu. Zároveň tím společnost získala přístup k nadstandardním nástrojům pro produkty splňující bezpečnostní normy IEC 61499 a IEC 61508. Tato smlouva zároveň umožňuje společnosti ISaGRAF zakomponovat služby společnosti infoteam Software do jejich produktů a tím nabídnout zákazníkům po celém světě mnohem komplexnější řešení.

Společnosti ISaGraf a infoteam Software podepsali strategickou smlouvu o spolupráci
Společnost ISaGRAF bude pokračovat ve vývoji a propagaci svých vlajkových produktů splňující normy IEC 61131 a IEC 61499. To bude mít pozitivní vliv i na některé klíčové technologie společnosti infoteam Software.

Společnost infoteam Software bude i nadále podporovat své velice dobře známé prudukty OpenPCS. Navíc bude společnost infoteam Software nabízet průmyslové a inženýringové bezpečnostní služby pro produkty ISaGRAF. Dále bude společnost infoteam Software schopná kombinovat produkty ISaGRAF s jejich vlastní technologií a zajistit tak pro stávající zákazníky dlouhodobě stabilní řešení.

„Tato spolupráce je pro infoteam Software přirozenou evolucí. Díky technologickým výhodám a perfektnímu prostředí platformy Automation Collaborative Platform společnosti ISaGRAF se může společnost infoteam Software zaměřit na poskytování zákaznických služeb v oblasti průmyslové automatizace a nabídnout nejlepší možné řešení dle potřeb zákazníka. Zatímco v minulosti byly společnosti ISaGRAF a infoteam Software konkurencí, současná celosvětová spolupráce je pro obě společnosti unikátní,” sdělil Dr. Wolfgang Brendel, ředitel společnosti infoteam Software.

„Společnost infoteam Software poskytuje pro podporu obchodu společnosti ISaGRAF silnou inženýrskou výzbroj. Jejich spolupráce v Evropě a Asii bude pro zákazníky zabezpečovat silnou technickou poporu při implementaci nových aplikací s produkty společnosti ISaGRAF. Všechny odborné znalosti, které při vývoji a propagaci řešení IEC 61131 OpenPCS získala společnost infoteam Software bude v kombinaci s technologií společnosti ISaGRAF ještě propracovanějším řešením,” sdělil Julien Chouinard, řaditel společnosti ISaGRAF.

O společnosti infoteam Software

Společnost infoteam Software AG se zabývá vývojem systémového softwaru pro průmyslovou automatizaci, přírodní vědy a zdravotnictví. Jedná se o německou společnost založenou v roce 1983. V současné době má hlavní pobočka 130 zaměstnanců a nachází se ve německém městě Bubenreuth poblíže Erlangenu. Dále má pobočky ve Švýcarsku a Číně. Hlavním zaměřením společnosti je vývoj softwaru pro platformy Windows a Linux a dále pak pro vestavné systémy průmyslových řídících systémů, robotiku, medicínskou diagnostiku, laboratorní přístroje a zařízení pro výrobu a distribuci energie. Celé portfolio produktů je doplněno celou řadou služeb, od technické podpory, přes semináře až po workshopy. Hlavními zákazníky jsou významní výrobci průmyslových řídících systémů pro zdravotnictví, automatizaci a také pro výrobu a distribuci energie v Evropě, Spojených Státech a na dálném východě. Hlavní pobočka se nachází ve městě Bubenreuth poblíže Erlangenu na jihu Německa. Společnost má také pobočku infoteam Software AG Stafa ve Švýcarsku a pobočku infoteam Software Beijing/China Co. Lts. v Číně. Plným vlastníkem obou poboček je mateřská společnost sídlící v Německu. Společnost infoteam Software je certifikována dle ISO 9001:2008.
Webové stránky : www.infoteam.de


Kontakty infoteam Software:


Michaela Finnie
Communications Manager
E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
infoteam Software AG
Am Bauhof 9
91088 Bubenreuth
Německo
Tel.: +49-9131-7800-829

Christopher Schemm
International Sales
infoteam Software AG
Am Bauhof 9
91088 Bubenreuth
Německo
Tel.: +49-9131-7800-28
E-Mail: christopher.schemm

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP