www.modernitovarna.com
ISaGRAF

Společnost ISaGRAF představila ISaGRAF verze 6.0.1

polečnost ISaGRAF, přední společnost v oblasti softwaru pro automatizaci, představila program ISaGRAF verze 6.0.1, který zahrnuje také verzi programu ISaGRAF 6 zdarma. ISaGRAF je softwarový nástroj pro programování v souladu s normami IEC 61131-3 a IEC 61499 a pracovní prostředí pro vývoj produktů v oblasti průmyslové automatizace.

Společnost ISaGRAF představila ISaGRAF verze 6.0.1
Nejnovější verze ISaGRAF 6.0.1 shrnuje dohromady všechny moduly plug-in ISaGRAF 6 a obsahuje soubor výukových videosekvencí a tutoriálů pro různé funkce a oblasti použití programu ISaGRAF 6, např. průvodce programováním ve strukturovaném textu (ST), jazyce kontaktních schémat (LD) a pomocí diagramu funkčních bloků (FBD), návod k používání nástroje pro zápis I/O, úvody do vytváření a využívání projektů a šablon nebo funkcí a funkčních bloků a tutoriály „jak simulovat, nahrávat a zavádět projekty“, „jak vytvářet a používat proměnné, pole a struktury“ atd.

ISaGRAF 6.0.1 obsahuje také novou verzi programového vybavení dodávaného zdarma, která se skládá z ISaGRAF Free Firmware, firmwaru, jenž pracuje pod OS Windows XP Embedded, 32- a 64bitovým Windows XP®, Windows Vista® a Windows 7®, a plně funkční verzi pracovního prostředí ISaGRAF 6.0.1 Workbench, s níž mohou vývojáři vytvářet kompletní aplikační programy. ISaGRAF Free Firmware obsahuje Modbus TCP Client, Modbus TCP Server a videoprůvodce, který ukazuje uživatelům od samého začátku, jak správně vytvořit aplikační program.

ISaGRAF 6.0.1 je nyní k dispozici ke stažení na webové stránce společnosti ISaGRAF: www.isagraf.com.

O programu ISaGRAF v6
Programové pracovní prostředí ISaGRAF 6 Workbench je modulární a flexibilní nástroj, umožňující uživatelům přidávat a odebírat komponenty. Každá komponenta prostředí Workbench je vyvíjena v interakci s Automation Collaborative Platform (ACP), platformou od společnosti ISaGRAF založenou na Microsoft® .NET Framework. ACP umožňuje přidávat a odebírat jednotlivé moduly plug-in a vyhovět tak specifickým požadavkům úloh v průmyslové automatizaci. ISaGRAF 6.0.1 zahrnuje mnoho různých modulů plug-in, např. editory kontaktních schémat (LD), diagramů funkčních bloků (FBD) a strukturovaného textu (ST), editor databáze proměnných (tzv. slovníku), integrovaný software pro HMI (ISaVIEW) a mnoho dalších pomocných modulů.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP