www.modernitovarna.com
ARNOLD UMFORMTECHNIK

ArnCAD : Cenově efektivní systém e-inženýringu pro inovativní spojovací díly - ArnCAD poskytuje nepřetržitou dostupnost 2D a 3D CAD modelů. Celý návrh se provádí elektronickou formou.

V mnoha aplikacích autombilového průmyslu a elektroniky, kde je zapotřebí spojovacích součástí, se divize vývoje a návrhu setkávájí s nutností šetřit a využívat tak nejnovějších spojovacích technologií. Velice důležitým faktorem je dostupnost dat potřebných pro návrh systému. Tímto lze docílit velké úspory času a prostředků vynaložených na návrh a implementaci daného výrobku (obr. 1).

ArnCAD : Cenově efektivní systém e-inženýringu pro inovativní spojovací díly - ArnCAD poskytuje nepřetržitou dostupnost 2D a 3D CAD modelů. Celý návrh se provádí elektronickou formou.
Společnost Arnold Umformtechnik vyrábí pokročilé spojovací systémy a je partnerem pro vývoj mnoha OEM výrobcům a dodavatelům pro automobilový průmysl a elektroniku. Společnost Arnold Umformtechik vyvinula nástroj splňující požadavky pro tuto oblast trhu, jedná se o systém ArnCAD. Tento e-inženýrongový nástroj kombinuje portfolio inovativních spojovacích dílů určených pro přímou montáž na metalické a plastické díly. Výhodou tohoto systému je možnost eliminace učitých částí výrobního procesu, jako např. vhodná volba šroubu na místo řezání, nebo volba správného šroubu namísto vkládání různých podložek, apod. Pro zajištění snadného zakomponování spojovacích dílů do uživatelských návrhů jsou 2D a 3D CAD modely produktů k dispozici online (obr. 2). Tento volně stažitelný elektronický produktový katalog je zákazníkům k dispozici 24 hodin denně a 365 dní v roce. Vysoce kvalitní CAD modely lze využít v každém CADovém systému a mohou být snadno zakomponovány do projektu stažením daného souboru. Se systémem ArnCAD je návrh a celý proces implementace o mnoho snažší a to díky kombinaci pokročilých produktů Arnold Umformtechnik a širokém portálu produktů, který je dostupný online.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP