www.modernitovarna.com
CIAT

Skupina CIAT nabízí kompletní řadu výměníků tepla CIPRIANI

Společnost Cipriani patřící do skupiny CIAT představuje kompletní řadu deskových výměníků tepla (Gasket Plate Heat Exchanagers - GPHE) vyrobených v italské továrně ležící ve městě Verona. Výměníky tepla společnosti Cipriani jsou speciálně navržené pro široké spektrum kapalných produktů a aplikací ve farmacii, chemickém průmyslu, vojenství a dalších průmyslových odvětvích. Díky kapacitám od 20 do 800 m3/hod může společnost Cipriani uspokojit celou řadu projektů v nichž jsou obsaženy výměníky tepla.

Skupina CIAT nabízí kompletní řadu výměníků tepla CIPRIANI
V roce 2007 se společnost Cipriani Scambatori Srl stala členem skupiny CIAT. Tato významná akvizice má za následek rozšíření portfolia produktů a také rozšíření mezinárodní distribuční sítě.

Dnes, a to díky technologickým znalostem a strategii skupiny CIAT, byla spuštěna nová značka výměníků tepla společnosti Cipriani.

Značka Cipriani by se měla stát světově známou a rozpoznatelnou všemi významnými výrobci systémů s výměnínky tepla GPHE. Skupina CIAT má síť technické podpory po celém světě a vlastní specializovanou organizační jednotku zaměřenou na technologie GPHE.

Společnost Cipriani se může nyní soustředit i na mezinárodní distribuci výměníků tepla a stát se lídrem v oblasti kvality návrhu a inovaci výměníků tepla.

Skupina CIAT pokračuje v produkci nízkoenergetických integrovaných HVAC systémů s vysokou kvalitou úpravy vzduchu, jako např. HYSYS systém, který optimalizuje chladiče, tepelné čerpadla, větráky a elektronické řízení systému. Od nynějška budou k dispozici i zařízení společnosti Cipriani, kam patří systémy pro výměnu tepla a hlavně deskové výměníky.

Zákazník velice ocení speciálně vyrobené, konkurenceschopné řešení a možnost přímo se podílet na návrhu systému s týmem technické podpory a vývoje. To vede k tzv. Tailor-made řešení, které splní individuální potřeby a rychlejší odezvu na přání zákazníka.

´Ať má zákanzík jakékoli požadavky na výměník tepla, máme pro něj to správné řešení. Nabízíme opravdovou odpovědnost za naše výrobky a garantujeme podporu pro všechny naše zákazníky, velké nebo malé, ve všech koutech světa´, říká Massimo MINICUCCI, Brand manager společnosti Cipriani.

Během posledních let společnost Cipriani dodala své systémy nemálo zákazníkům, včetně OEM výrobců, klíčových zákazníků a samozřejmě také koncových uživatelů :

Buckinghamský palác v Londýně - UK (systémy pro domací ohřev vody), Bussines Bay - akademická vesnička v Dubaii - UAE (Oblastní chlazení), přístav Savona v Itálii (Systémy tepelných čerpadel vodních zdrojů - WSHP), IBM Rakousko (chlazení datacentra), DRYDOCKS World v Dubaii - UAE (chlazení mořské vody ve vzduchových kompresorech), THERMODYN - GE O&G (smykové chlazení pobřežních pump), AGFA Group (chlazení při výrobě vyrovnávacích desek), MURARO PRESSE SPA (Chlazení olejových lisů), DANIELI SPA (procesy při výrobě kovů), MaghrebOxygene (tepelná úprava MEA), TESSARI ENERGIA (Bioplyn a CHP Gen-sets), ERIDANIA SADAM (procesy při výrobě cukru), ENAFROID (úprava vzduchu ve vojenství), La Tuille - Morgex - Sestriere - ITALY (oblastní vytápění)...

Produktové řady společnosti Cipriani splňují nejnovější standardy kladené na vysokou kvalitu zařízení. Díky jejich flexibilitě mají rozsáhlé možnosti použití, od komerčních až po plně průmyslové aplikace bez ohledu na velikost celého systému.

Rozsáhlé portfolio produktů GPHE společnosti Cipriani obsahuje široké spektrum zařízení pro přenos tepla. Výměníky tepla společnosti Cipriani mají patentovaný systém upevňování teplovodných desek, což zabezpečuje vysokou odolnost v tlaku a velice snadnou údržbu.

Ilustrace : Spojovací průměry v rozsahu od DN32 do DN200.

Nahoře řada DN 150 : vysoké teploty jsou hlavním požadavkem v jakékoli aplikaci

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP