www.modernitovarna.com
Beijer Electronics Products AB

Beijer Electronics představuje inovovanou verzi iX 1.30

Nejvíce grafické HMI na světě – inovované, vylepšené, rozšířené

Beijer Electronics představuje inovovanou verzi iX 1.30
Systém iX díky své architektuře s otevřenou platformou a jedinečné grafice udává trendy moderních HMI. Tento systém, vyvinutý společností Beijer Electronics, je nyní dostupný ve verzi s ještě větším výkonem, jejíž inovovaný software nabízí rozšířené možnosti. K dispozici jsou nové funkce pro vývoj i provoz aplikací HMI. Nová verze umožňuje rychlejší úpravy obrazovek a tvorbu projektů. K dalším vylepšením patří nová posouvací funkce touch scroll, ještě lepší upload a download dat než dříve a podpora čínštiny.

Systém iX Developer slouží jako univerzální nástroj pro tvorbu aplikací pro všechny operátorské panely iX Panel, zahrnující verze s klávesnicí i s dotykovou obrazovkou o úhlopříčce od 4,3" do 19".

Přidáním nových a modifikací stávajících možností byla drasticky zvýšena výkonnost systému iX Developer i jeho verze runtime. Výsledkem je intuitivní návrhový nástroj, který umožňuje efektivně vytvářet realistické grafické prostředí.

Každý, kdo s iX V1.30 začíná, může s výhodou využít velké množství existujících ukázkových úloh, které mu pomohou s realizací jeho vlastního projektu. Stejně užitečný je rozšířený výběr ukázkových obrazovek. Uživatel se při tvorbě svého vlastního řešení může nechat inspirovat existujícími šablonami a skripty.

Obrazovky oživují animované soubory GIF a přispívají tak k bezpečné obsluze a provozu zařízení. Rozšířené funkce lze využít např. k vytvoření podsvíceného tlačítka, které jasně indikuje sepnutí. Velké omezení doby potřebné k inženýrské práci přináší rozšířená knihovna objektů a integrace grafických prvků do vlastních aplikací.

Nástroj Database Export umožňuje snadno sumarizovat data z výroby a seznam alarmů do kompletních reportních sestav. Data je možné exportovat ve formátu tabulky v Excelu a jsou tak připravena pro analýzu externími programy.
V režimu runtime je k dispozici nový Alarm-Viewer s vylepšenou navigací v seznamu alarmů. Pomocí funkce touch scroll je možné rychle a intuitivně procházet i dlouhými seznamy alarmů. Jako standard jsou nyní součástí systému i rozložení klávesnice s čínskými znaky nebo azbukou. Uživatelé tak mohou používat klávesnici specifickou pro jejich písmo a pracovat v důvěrně známém prostředí. Tato funkce je velmi užitečná, zvláště pro výrobce strojů určených na vývoz.

Nový zkušební verze je již nyní připravena k downloadu.

Titulek: Nový iX V1.30 upoutá intiutivním ovládáním a realistickými grafickými objekty

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Beijer Electronics Products AB
Komplexní a zároveň kompaktní HMI

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP