www.modernitovarna.com
CIAT

SPACE GAS Jednotky roof-top s integrovaným kondenzačním plynovým hořákem

Společnost CIAT uvádí na trh novou řadu jednotek roof-top SPACE GAS, která má v sobě integrován plynový hořák. Nová řada obsahuje 10 velikostí s topným výkonem (60 až 142 kW). Všechny jednotky mohou topit i chladit. K dispozici jsou varianty: jednotka s chlazením a integrovaným plynovým hořákem a jednotka s tepelným čerpadlem a integrovaným plynovým hořákem. Naše jednotky využívají chladivo R410A. Zařízení je možnou použít jak pro obchodní plochy, tak pro průmyslové aplikace.

SPACE GAS  Jednotky roof-top s integrovaným kondenzačním plynovým hořákem

Co se týče ochrany prostředí, jsou jednotky SPACE GAS opět o krok dále. Implementovaná předsměšovací technologie v plynovém hořáku zajišťuje lepší spalování plynu, absenci oxidu uhelnatého (CO=0 ppm) a zároveň snižuje emise oxidu dusíku ve spalinách. Navíc plynový hořák disponuje modulační technologií, čímž je dosaženo vysoké účinnosti spalování.

 

Jednotku je možno vybavit dvoustupňovou filtrací vzduchu. První stupeň tvoří regenerovatelný filtr (třída filtrace G3 nebo G4), druhý stupeň je kapsový filtr (třída filtrace F6 až F9). Dvoustupňová filtrace zajistí špičkovou kvalitu vzduchu. Zařízení SPACE GAS je vybaveno nejnovější regulací Avant Pro, která nabízí dvě možnosti řízení proudění vzduchu: nastavitelné parametry pro čerstvý vzduch nebo parametry pro kvalitu vzduchu.

 

Nová regulace Avant Pro optimalizuje výkon jednotky dle požadovaných teplot vzduchu. Funkce chlazení vzduchu (termální, enthalpická, termo-enthalptická) umožňuje efektivní úpravu teploty a odvlhčení vzduchu s velice nízkou spotřebou energie. Plynový hořák a ostatní zařízení jednotky splňují vysoké nároky kladené na funkčnost a bezpečnost celého systému. Díky regulaci Avant Pro může společnost CIAT nabídnout ovládání místní nebo dálkové s širokou škálou komunikačních protokolů. Zákazník si může vybrat komunikační protokol Carel, Modus, Lonworks, Bacnet, Ethernet, Bacnet Ethernet, Konnex, atd.

 

Několikastupňové řízení má za následek 30ti až 50ti procentní úsporu spotřeby plynu. Dále je zredukován rozdíl teplot mezi střechou a prostorem jednotky. Díky kvalitnější izolaci jsou sníženy tepelné ztráty a zisky jednotky. Inteligentní odmrazovací systém DEGIPAC umožňuje odmrazování výparníku jen když je to zapotřebí. Systém DEGIPAC automaticky upravuje dobu odtávání tak aby jednotka pracovala co nejefektivněji a nejúsporněji.

 

Jelikož je plynový hořák přímo integrován do jednotky, nejsou zapotřebí žádné další přídavná zařízení. Tím je instalace jednotky snazší, rychlejší a zároveň se sníží prostor potřebný pro montáž a obsluhu jednotky. Zařízení je navrženo tak, aby byl snadný přístup ke všem komponentům pro případnou údržbu.

 

 

Všechny vlastnosti jednotek roof-top SPACE GAS jsou vytvořeny pro snadný a efektivní provoz což zaručuje spokojenost zákazníka při provozování. Líbivý design a barva neruší pohled na střechu z okolních budov. Proto věříme že si jednotky najdou své odběratele.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP