www.modernitovarna.com
ARNOLD UMFORMTECHNIK

ThreadLoc

Asi každý má nemilé zkušenosti se ztrátou nějakého šroubku, jako např. šroubku z ramínka od brýlí, nebo kliky od dveří. V nejhorším případě to může vést k opravdu nebezpečným situacím. Společnost Arnold Umformtechnik vyvinula unikátní kompletní řadu chemického a mechanického blokovacího systému ThreadLoc. Díky tomu už prakticky nelze ztratit jakýkoliv šroub, který drží pevně připevněn v jakékoli situaci.

ThreadLoc
Statické a dynamické jevy, jako například různé typy nárazů a vibrací jsou hlavním důvodem porušení šroubových spojů. Narozdíl od vysoce neefektivních dílů a vroubkovaných podložek používaných dodnes, nyní společnost Arnold přichází na trh se zcela novým systémem, který zamezí uvolnění šroubových spojů. Jedná se o inovativní řešení od společnosti Arnold Umformtechnik, které je založeno na mechanickém a chemickém zajištění šroubu proti uvolnění. To vede k optimalnímu řešení při utěsnění spojovaných součastí, ale hlavně zabezpečení proti uvolnění.

Existují dvě tradiční volby zabezpečení šroubových spojů proti uvolnění : buď přímá modifikace šroubu a nebo nanesení chemické vrstvy pod hlavičku šroubu. ThreadLoc system je výjmečný svými vlasnostmi a širokým spektrem možného využití. Pro upevnění se používají jednak chemické metody nanášení různých druhů lepidel (chemicky reaktivní) a také metody mechanického zabezpečení uvolnění šroubu pomocí technologie Powerlok společnosti Arnold.

Společnost Arnold Umformtechnik založila nové kompetenční Centrum pro zajištění spokojenosti všech uživatelů s řešením zabezpečení proti uvolnění šroubů. Zároveň toto centrum slouží i jako technická podpora pro vývoj současných produktů. ´Naším cílém je poskytnout našim zákazníkům kompletní rady a vytvářet zakázková řešení pro konkrétní potřeby´, vysvětluje Center Manager Thomas Hager. ´To zajistí, že naši zákazníci získají bezpečné spoje, na které se mohou spolehnout po mnoho let. Navíc, jejich spokojenost je vlastně naším cílém.´

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP