www.modernitovarna.com
ARNOLD UMFORMTECHNIK

Šrouby REFORM redukují náklady plastových komponent při montáži

Šrouby Remform firmy Arnold Umformtechnik GmbH & Co. snižují celkové náklady na montáž plastových dílů v těch případech, kde nejsou vyžadovány matice. K tomu zajišťují větší bezpečnost při montáži díky své specifické konstrukci vytvářející velký rozdíl mezi jednotlivými krouticími momenty – pro utahování a povolování. Hlavní použití šroubů REMFORM je v montážích v automobilovém průmyslu.

Šrouby REFORM redukují náklady plastových komponent při montáži
Na rozdíl od dalších metod spojování plastových dílů, přímé spojování šrouby Remform nevyžaduje k fixaci dvou dílů matice. Šrouby Remform si samy vytváří prostup daným spojovaným materiálem. To automaticky eliminuje procesy spojené s přípravou spojů. Zároveň, požadované vysoké otáčky při zavádění šroubu redukují výrobní lhůty.

Zároveň, šrouby Remform přispívají do oblasti bezpečného procesu spojování. Asymetrické závity konstrukce šroubů Remform vytváří síly, které drží šroub v požadovaném směru. Pro zvýšení toku materiálu, je čelní profilu závitu opatřen rádiusem. Příkrý bok profilu závitu směrem k hlavě šroubu umožňuje přemístění plastu a přečnívající bok profilu závitu zabezpečuje šroub proti odtržení či zkroucení. Velký rozdíl mezi utahovacím a polovovacím krouticím momentem poskytují velkou míru bezpečnosti a šrouby jsou vždy pevně dotaženy. Stržení závitů nepřichází v úvahu.

Výsledný povolovací krouticí moment a síla k vytažení, stejně jako rozdíl mezi utahovacím a povolovacím momentem, jsou v některých případech vyšší o 30% , než hodnoty u nízkoúhlových, 30 stupňových závitových šroubů.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP