www.modernitovarna.com
Moxa

Moxa představuje nové funkce, které snadno přenesou vaše sériová zařízení do cloudu

Moxa představuje ve svých serverech pro sériová zařízení NPort IA(W)5000A-I/O a v komunikačních bránách MGate 5105-MB-EIP nové funkce pro komunikaci s cloudem, které umožňují uživatelům snadno připojit jejich sériová zařízení do cloudu a realizovat aplikace IIoT.

Moxa představuje nové funkce, které snadno přenesou vaše sériová zařízení do cloudu

Řešení konektivity určená k okamžitému použití mohou sbírat různé druhy provozních dat, např. data ze zařízení se sériovým výstupem, signály I/O, data ze sběrnice Modbus nebo EtherNet/IP, a přenášet je prostřednictvím generického protokolu MQTT do veřejných cloudů, např. Microsoft Azure nebo Alibaba Cloud, či do privátních cloudů. Tato řešení navíc mají intuitivní uživatelská rozhraní a snadno použitelné funkce, které usnadňují inženýrům život – od nastavení zařízení po jeho plný provoz.

Různé kombinace OT-cloud
Servery NPort IA(W)5000A-I/O od firmy Moxa sbírají sériová data nebo I/O signály a komunikační brány MGate 5105-MB-EIP data z komunikačních sítí EtherNet/IP a Modbus RTU/TCP a přenášejí je prostřednictvím generického protokolu MQTT do veřejných cloudů, jako např. Microsoft Azure nebo Alibaba Cloud, či do privátních cloudů.

Snadná konektivita mezi provozními zařízeními a cloudem
Servery sériových zařízení a komunikační brány od firmy Moxa se vyznačují intuitivním uživatelským rozhraním, které umožňuje zařízení plně nakonfigurovat v pouhých několika krocích. Řešení navíc podporují diagnostické nástroje, které pomáhají uživatelům snadno identifikovat problémy s připojením, takže zařízení lze ke cloudu připojit snadno a rychle.

Ochrana proti ztrátám paketů při nestabilním spojení
Čas od času se stává, že je připojení nestabilní. Řešení od firmy Moxa v těchto případech pomáhají zabránit ztrátám paketů. Řešení podporují buffer v komunikační frontě dat přicházejících z provozních zařízení, který při nestabilitě spojení data krátkodobě uloží. Jakmile se spojení obnoví, data z bufferu jsou přenesena do cloudu.

Více informací

Chcete-li se dozvědět více o serverech sériových zařízení NPort IA5000A-I/O od firmy Moxa, navštivte
https://www.moxa.com/en/products/industrial-edge-connectivity/serial-device-servers/combo-device-servers/nport-ia5000a-i-o-series


Chcete-li se dozvědět více o serverech bezdrátových sériových zařízení NPort IAW5000A-I/O od firmy Moxa, navštivte

https://www.moxa.com/en/products/industrial-edge-connectivity/serial-device-servers/combo-device-servers/nport-iaw5000a-i-o-series

Chcete-li se dozvědět více o komunikačních bránách MGate 5105-MB-EIP od firmy Moxa, navštivte https://www.moxa.com/en/products/industrial-edge-connectivity/protocol-gateways/modbus-tcp-gateways/mgate-5105-mb-eip-series

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP