www.modernitovarna.com
BALLUFF

Konektorové moduly IO-Link Analog Plug pro převod analogových signálů na signály IO-Link

Dosud bylo připojení a začlenění analogových vstupních a výstupních (I/O) signálů do řídicího systému nákladné, ačkoliv u typického systému řízení stroje nebo strojního zařízení tvoří analogové signály méně než 10 % všech I/O signálů. Důvody byly tyto: na straně vstupů nutnost použít stíněný kabel a na straně řídicího systému nutnost použít nákladný multikanálový vstupní modul. Řešením jsou nové konektorové moduly IO-Link Analog Plug od společnosti Balluff se svým velkým rozlišením 14 bitů. Jsou ideální volbou pro systémy s omezeným počtem analogových signálů.

Konektorové moduly IO-Link Analog Plug pro převod analogových signálů na signály IO-Link
Konektorové moduly mají stupeň krytí IP67 a malé rozměry. Jsou určené pro montáž přímo na snímače a převádějí analogový signál na signál IO-Link ještě před jeho přenosem k řídicímu systému. Vzhledem k tomu představuje jejich použití nemalé úspory.
Místo drahého stíněného kabelu se používá jen jednoduchý nestíněný třívodičový kabel. Maximální variabilita signálů je při použití konektorových modulů IO-Link Analog Plug zajištěna neutralitou portů IO-Link modulu řídicího systému IO-Link Master. V jednom modulu řídicího systému je tak možné kombinovat různé proudové i napěťové analogové vstupy a výstupy.
K dispozici jsou verze s proudovým vstupem 4 až 20 mA, napěťovým vstupem 0 až 10 V, vstupem z odporového snímače Pt100 a s výstupy 4 až 20 mA a 0 až 10 V.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP