www.modernitovarna.com
Moxa

Moxa uvádí aktualizace softwaru pro správu sítí MXview s podporou pro vyšší interoperabilitu a škálovatelnost

Moxa oznamuje uvedení nejnovější aktualizaci softwaru pro správu průmyslových sítí MXview.

Moxa uvádí aktualizace softwaru pro správu sítí MXview s podporou pro vyšší interoperabilitu a škálovatelnost

Jednou z nejlepších vlastností tohoto softwaru je to, že zákazníci nyní mohou MXview snadno integrovat do systémů IT i OT. Současně mohou spravovat rozsáhlé sítě pokrývající různé lokality. MXview má navíc uživatelsky přívětivé rozhraní, které pomáhá našim zákazníkům získat rychle a pohodlně přehled o stavu sítě.

Snadná integrace do systémů IT i OT
MXview podporuje webový widget, který uživatelům poskytuje URL, aby mohli MXview integrovat do systémů SCADA a jiných aplikací založených na webu. Kromě integrace MXview do aplikací OT nyní MXview podporuje službu RESTful API, jež poskytuje technikům IT více možností pro správu a řízení průmyslových sítí prostřednictvím jejich vlastní obrazovky. To omezuje práci spojenou s údržbou.

Podpora správy sítí v několika lokalitách
MXview nyní nabízí centralizovaný přístup k monitorování sítí v až deseti různých lokalitách, přičemž v každé lokalitě může být až 2 000 síťových zařízení. "MXview je škálovatelný nástroj pro správu sítě vhodný pro uspokojení rostoucích požadavků vyplývajících ze zavádění IIoT," řekl Theo Lai, product manager firmy Moxa.

Uživatelsky přívětivé rozhraní
Pro zjednodušení správy sítě umožňuje MXview uživatelům dostat se k informacím, které požadují, z hlavní řídicí obrazovky. "Nejnovější verzi MXView jsme vyvinuli s ohledem na dva cíle: usnadnit správu sítě a zajistit snadné ovládání softwaru," řekl Theo Lai. MXview má jednostránkovou obrazovku, která uživatelům umožňuje rychle zkontrolovat stav sítě, a používá návrh softwaru založený na webu, jenž umožňuje zařízení v průmyslové síti monitorovat z webového prohlížeče. Rozhraní MXview navíc podporuje šest jazyků: angličtinu, zjednodušenou a tradiční čínštinu, francouzštinu, němčinu a japonštinu.

Moxa uvádí aktualizace softwaru pro správu sítí MXview s podporou pro vyšší interoperabilitu a škálovatelnost


O softwaru MXview pro správu průmyslových komunikačních sítí

• Snadná integrace do aplikací třetích stran prostřednictvím webového widgetu a rozhraní RESTful API.

• Centralizované správa dohledu na zařízení, konfigurací a firmwaru pro deset různých lokalit s celkem až 20 000 zařízeními.

• Obrazovka sítě jako pohodlná cesta ke kontrole stavu sítě.

• Automatické vyhledávání a vizualizace síťových zařízení a fyzických spojů.

• Různé volby pro události a notifikace s automaticky stanovenými mezemi a trváním.


MXview v nejnovější verzi si můžete zdarma stáhnout na


http://event.moxa.com/spotlight/industrial-ethernet/download-mxview-new/index.htm

Pro více detailů o softwaru MXview pro správu průmyslových komunikačních sítí prosím navštivte naši stránku produktu https://www.moxa.com/en/products/industrial-network-infrastructure/network-management-software/mxview-series

 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP