www.modernitovarna.com
CIAT

OPERA

OPERA je nová řada kondenzátorů a suchých chladičů společnosti CIAT. OPERA je ekonomické řešení, které je založeno na standardních modulech a je k dispozici ve více než 4500 modelech, což lze využít pro mnoho druhů aplikací. Energetická účinost je při stejném výstupním výkonu o 15% lepí než u předchozí generace produktů. Tento poměr se jetě může zvýit až na 50% díky vhodné volbě modulů. Dostupné jsou volitelně výkony až do 1100kW.

OPERA
Zvolte novou řadu OPERA a tím získate tiché řeení. Celá výkonová řada je postavena na vysoce účinných lamelových výměnících a tichých ventilátorech nové generace. Díky snížení tlakových ztrát přes výměník mohly být ventilátory dimenzovány velice přesně, čímž se snížila hlučnost.

OPERA zaručuje, že jste si vybrali ten správný a vhodný produkt pro vaší aplikaci : je k dispozici více než 4500 různých modelů založených na standardních modulech. Na základě požadavků zákazníka mohou inženýři ze společnosti CIAT vybírat z patnácti různých typů ventilátorů, tří různých druhů zakrytování, několika různých průměrů lopatek ventilátoru a také mají k dispozci iroký rozsah otáček od 300 do 900 rpm.

Zvolte novou řadu OPERA a zároveň získate zelené řešení. Tato nová řada byla  navržena tak, aby splňovala požadavky kladené na ochranu životního prostředí. Produkty z řady OPERA jsou recyklovatelné z 95% a zmizelo také jednoúčelové balení produktů.

Existuje mnoho modelů a právě proto lze najít vždy tu nejlepí volbu pro danou aplikaci. Např., pokud se jedná o chlazení generátorů, můžeme nabídnout expanzní nádobu, dva chladící okruhy, a tlačné ventilátory pro zchlazení velmi vysokých teplot. Lze přidat také elektronickou řídící desku, která komunikuje z chladící jednotkou a řídícím systémem budovy. K dispozici je také elektronický motor s řízením rychlosti otáček, což vede k optimalizaci spotřeby a dosažení až 30% úspor. Lze použít i adiabatický chladící systém Aerofresh, který k chlazení vzduchu používá rozprášené kapky chladícího média, což velice zlepšuje odvod tepla.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP