www.modernitovarna.com
ISaGRAF

Plug-in ISaVIEW pro software ISaGRAF v6

ISaGRAF je software pro tvorbu produktů v oblasti průmyslové automatizace splňující standardy IEC 61131-3 a IEC 61499. Plugin ISaVIEW poskytuje uživatelům softwaru ISaGRAF 6 ještě propracovanější rozhraní HMI. ISaVIEW je namapován do struktury projektů.

Plug-in ISaVIEW pro software ISaGRAF v6
Plug-in ISaVIEW je integrován do pracovního prostředí, aby bylo možné provádět vizualizaci a zároveň programovat řídicí procesy. Při práci s programem lze využít předdefinovaných, plně přizpůsobitelných a hotových objektů. Animaci lze snadno měnit pomocí grafického rozhraní. K dispozici je také možnost vlastního návrhu a online režimu a to kvůli eliminaci potřeby rekompilace projektu. Uživatelé mohou velice rychle vytvářet skupiny základních objektů.

Software ISaGRAF 6 je založen na výkoné platformě Microsoft® Visual Studio® Shell a nabízí nevídané prostředí pro prodejce automatizačních a OEM produktů, díky čemuž mohou obchodníci prodávat přizpůsobené produkty pro daný trh. Modulární a flexibilní pracovní prostředí programu ISaGRAF 6 umožňuje přidávat a odebírat různé komponenty a jeho open-plugin technologie splňuje požadavky kladené na současnou průmyslovou automatizaci. Všechny komponenty pracovního prostředí byly vyvinuty pomocí nové technologie Microsoft .NET® Framework. Tato technologie se nazývá Automation Collaborative Platform (ACP). Pomocí paltformy ISaGRAF ACP lze přidávat a odebírat různé pluginy zhotovené pro různé typy automatizačních produktů. ISaGRAF 6 má několik předinstalovaných pluginů, např. editor schemat, editor diagramů funkčních bloků, editor strukturovaného textu, slovník příkazů a další integrované HMI pluginy.

Společnost ISaGRAF bude pokračovat ve tvorbě pluginů a každý druhý týden do konce roku zveřejní nový plugin. Představené zveřejňování různých komponent ilustruje modularitu a flexibilitu tohoto nového prostředí.

www.isagraf.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP