www.modernitovarna.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Nový sortiment indukčních bezpečnostních snímačů od firmy Pepperl+Fuchs

Nový sortiment bezpečnostních snímačů od firmy Pepperl+Fuchs – objevitele indukčních snímačů přiblížení – zahrnuje čtyři řady válcových a kvádrových snímačů s kabelem nebo konektorem.

Nový sortiment indukčních bezpečnostních snímačů od firmy Pepperl+Fuchs

Snímače mají certifikát TÜV ve shodě s normou EN 13849 pro úroveň bezpečnostních vlastností PLd (kategorie hardwarové architektury Cat. 2) a ve shodě s EN 62061 pro úroveň funkční bezpečnosti SIL 2. Jsou používány pro zajištění bezpečnosti strojů a strojních zařízení stejně jako pro spolehlivou detekci polohy v tomto prostředí. Nový sortiment doplňují indukční snímače s rozšířeným rozsahem provozních teplot, zvýšenou odolností proti elektromagnetickému rušení a schválením typu E1 podle evropské směrnice pro schvalování motorových a přípojných vozidel.

Indukční bezpečnostní snímače v provedení Varikont L2 Design s úrovní bezpečnostních vlastností PLd

Tyto bezpečnostní snímače přiblížení nevyžadují speciální kódovaný cíl, a mohou být proto použity s běžnými kovovými aktuátory. Snímače od firmy Pepperl+Fuchs nemají slepou zónu. Jejich montáž je proto velmi snadná a nevyžadují žádné dodatečné seřízení.

Snímače jsou vybaveny standardními výstupy OSSD (Output Signal Switching Device) pro signály a diagnostiku, které mohou být připojeny k bezpečnostnímu modulu nebo odpovídajícímu řídicímu panelu.

Indukční bezpečnostní snímače od firmy Pepperl+Fuchs mají vzhledem k použité elektronice výborné bezpečnostní charakteristiky. Proto může být prodloužena doba mezi pravidelnými kontrolami funkčnosti a integrace do bezpečnostních obvodů je mnohem snazší.

Nový sortiment indukčních bezpečnostních snímačů od firmy Pepperl+Fuchs

Sortiment indukčních bezpečnostních snímačů od firmy Pepperl+Fuchs s certifikací PLd podle EN 13849 pro bezpečnost strojů a strojních zařízení

 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP