www.modernitovarna.com
Steute

Nouzové tahové lankové spínače a spínače pro sledování vystředění pásových dopravníků pro extrémní okolní podmínky: Sortiment je nyní kompletní

Na veletrhu Solids 2022 představí obchodní oddělení steute rozšíření "Extreme“ , které je převážně zdvojením řady ZS 92S/SR. Doposud byly tyto mimořádně robustní a univerzální nouzové tahové lankové spínače a spínače pro sledování vystředění pásových dopravníků "zabaleny" do pod tlakem odlitého hliníkového krytu, který je díky vícenásobným povrchovým úpravám (pasivace, základní nátěr, prášková barva) ideálně přizpůsoben nepříznivým okolním podmínkám. Uživatelé mohou nyní zvolit i alternativní podobu krytu, který je vyroben ze špičkového duroplastu, jehož výhodou jsou antikorozní vlastnosti . Všechny šrouby a spojovací prvky jsou z nerezové oceli.

Nouzové tahové lankové spínače a spínače pro sledování vystředění pásových dopravníků pro extrémní okolní podmínky: Sortiment je nyní kompletní

Mezi vlastnosti kompletní řady patří vysoká flexibilita. ZS 92 S lze dodat v různých "nastaveních" pro uvolnění a odemknutí páky. To znamená, že jej lze instalovat téměř v jakékoli provozní poloze a lze jej namontovat i na zadní stranu předmětu.

Kompatibilní připojovací rozměry s ostatními nouzovými tahovými lankovými spínači a spínači pro sledování vystředění pásových dopravníků zjednodušují dodatečnou montáž nebo výměnu nové řady ve stávajících (dopravníkových) systémech. Velmi jednoduché nastavení spínacích bodů pro výstrahu a vypnutí v krocích po 5° (od 5° do 35° pro dvě spínací vložky) zvyšuje flexibilitu spínače seřízení řemene ZS 92 SR v praxi.

Další výhodou pro uživatele je také výrazné snížení uvolňovacích sil a dráhy při aktivaci funkce nouzového zastavení. To usnadňuje provoz bezpečnostního spínače a znamená, že jsou spolehlivě splněny všechny příslušné mezinárodní normy (např. norma týkající se elektrického nouzového zastavovacího zařízení funkcí mechanické západky).

Díky tomu je nejnovější verze ZS 92 s robustním plastovým krytem, ať jako nouzové tahové lankové spínače nebo spínače pro sledování vystředění pásových dopravníků, ideální pro použití v celém odvětví manipulace a zpracování sypkých materiálů.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP