www.modernitovarna.com
British Steel

Jméno společnosti Corus se mění na Tata Steel

Počínaje dneškem platí nové jméno Tata Steel namísto Corus.

Jméno společnosti Corus se mění na Tata Steel
Na firemních dokumentech, dodávkách produktů, pobočkách společnosti a vozidlech se bude od nynějška objevovat nové jméno a logo společnosti Tata Steel. Přejmenování bude postupné a proto se všechny změny neprojeví okamžitě.

Společnost Corus se spojila s rodinou Tata Steel v dubnu 2007. Díky této transakci vznikla jedna z největších společností zabývající se výrobou oceli na světě s majoritním podílem na trzích v Evropě a Asii. Stejně jako Corus a jejich předchůdci má společnost Tata Steel dlouhou a úspěšnou historii. Tata Steel se může pyšnit první integrovanou ocelárnou v Indii.

Kirby Adams, MD a CEO společnosti Tata Steel Europe, říká : „Společnost jako Tata Steel Europe se vyvíjela od lokálního, přes národního, až po regionálního hráče po několik desetiletí. Stala se jedním z deseti největších výrobců oceli na světě, má široké portfolio produktů s relativně vysokým stupněm soběstačnosti surovin a dosahuje celosvětového pokrytí trhu s výrobnami od Evropy po Asii.
Nyní když jsme se úspěšně vypořádali s celosvětovou finanční krizí, je ten správný čas vstoupit do nové éry pod novým jménem Tata Steel. Přejménování na celosvětově známou značku Tata Steel povede k lépe rozpoznatelnému evropskému jménu a posílí náš pocit sounáležitosti s rodinou Tata Steel.“

Společnost Tata Steel, která je zalistována na burze v indické Bombayi a národní burze, je členem skupiny Tata Group, která je jednou z největších indických obchodních společností.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP