www.modernitovarna.com
FIF

Expertiza stavu drah francouzských železnic

Skupina Infrastructure Group of the French Federation of Railway Industries je zapojena do největších projektů po celém světě. Jedná se např. o evropskou vysokorychlostní linku – první mezinárodní vysokorychlostní linku v Evropě, o vysokorychlostní linku v Anglii, nebo o metro v Káhiře hlavního města Egypta. Společnost dosáhla v roce 2009 obratu 1 700 milionů Eur, z čehož 40% je z exportu. Zaměstnání zde nalézá více než 7000 lidí (2700 pracuje mimo Francii). Veškeré aktivity společnosti byly představeny na veletrhu Innotrans 2010 v Berlíně.

Expertiza stavu drah francouzských železnic
Úspěšnost jednotlivých členů skupiny je dána dlouhodobými zkušenostmi v oboru a dále pak obrovskými investicemi do vývoje a výzkumu, což vedlo k mnoha inovacím. Společnost má také snahu zvyšovat životnost infrastruktury, což v konečném důsledku vede k mnohem větší stabilitě a dostupnosti poskytovaných služeb v dané infrastruktuře. Jako příklad inovací můžeme uvést : méně hlučné dráhy díky vyhřívání kolejnic, kolejnicím z bainiticu a hlukovým tlumičům od společnosti Tata Steel; rychloupínací spony a systém Vanguard od společnosti Railtech Intenational; bezštěrkový drážní systém tunelu a redukce opotřebení přírub od společnosti Sateba; integrovaný ovladač Easyswitch-R a prediktivní údržbový software SURVAIG-NG od společnosti Vossloh Cogifer, vlaky typu BOA pro výměnu a neutralizaci kolejnic od společnosti TSO.

Členové skupiny jsou schopni dodat kompletní rozsah komponent pro drážní systémy, provést instalaci a údržbu kolejnic pro vysokorychlostní vlaky, dopravní vagony, smíšenou a městskou dopravu.

Jednotliví členové skupiny provádí předem určené práce v daném projektu. Společnost ALR má na starosti profily pro kolejnicové spojky. Společnost FLB dodává ocelové uhelníky. Společnost Matisa provádí konstrukci drah a údržbu. Společnost Railtech Interantional svařuje, spojuje a elektrifikuje železnice. Společnosti Sateba a Stradal dodávají konkrétní lůžkové vozy. Společnost Tata Steel pracuje na redukci hluku, poskytuje modulární platformy, montážní stožáry a dodává kovové lůžkové vozy. Společnost TenCate Geosynthetics dodává geosyntetické materiály. Společnost Vossloh Cogifer buduje přejezdy a signální systémy. A nakonec společnosti Colas Rail, Européenne de Travaux Ferroviaires, Eurovia Travaux Ferroviaires a TSO zabezpečují konstrukci a údržbu drah.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP