www.modernitovarna.com
FIF

Tisková konference Innotrans: zkušenosti z provozu francouzských železničních tratí

Infrastructure Group francouzské Federace železničního průmyslu zve na tiskovou konferenci, která je pořádána ve čtvrtek 23. září 2010 ve 14 hod. odpoledne v tiskovém centru, hale 6.3, konferenční sál B na berlínském výstavišti InnoTrans Fair.

Zapojena do většiny významnějších světových projektů, takových jako je východoevropská linka East European High Speed Line - první vysokorychlostní dráha v Evropě - společně s vysokorychlostním metrem v egyptské Káhiře, dosáhla skupina celkového ročního obratu 1700 mil. v roce 2009, export činil 40 % a s celkovým počtem více než 7000 zaměstnanců z nichž 2700 pracuje mimo Francii.

Tento úspěch je výsledkem desetiletí zkušeností z největších světových projektů společně s masivními investicemi do výzkumu a vývoje, které vedly k mnoha inovacím. Členové skupiny jsou schopny zásobovat celou řadou železničních komponent a poskytují instalaci a údržbu pokrývající velmi vysoké dopravní rychlosti, těžkou nákladní dopravu, smíšený provoz (doprava zboží a pasažérů) a městské linky.

Jaké jsou poslední inovace v železniční infrastruktuře? Jak se může zvýšit životnost linek zatímco se redukují náklady na údržbu? Jaké zkušenosti a služby mohou provozovatelé infrastruktury očekávat ze strany členů skupiny? Jejich předseda společně s TOP managementem všech 13 firem tvořící celou skupinu, budou k dispozici pro vaše otázky. Jedná se o tyto reprezentované společnosti: ALR, Colas Rail, Corus Rail, Européenne de Travaux ferroviaires, Eurovia Travaux Ferroviaires, FLB, Matisa, Railtech International, Sateba, Stradal, TenCate Géosynthétics, TSO a Vossloh Cogifer.

Thanks for your confirmation:

Romain CLASS  - MEPAX
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Tel: +33 6 12 80 47 76
 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP