www.modernitovarna.com
ARNOLD UMFORMTECHNIK

Koncept Cleancon

Každým rokem se zvětšuje počty poruch vozidel díky elektronickým součástkám. Ty jsou důvodem poloviny žádostí německých řidičů o asistenční pomoc u motoristické asociace ADAC. Často se jedná o mikroskopické částečky ulpěné na závitech šroubů v řídicích jednotách. K vyřešení tohoto problému vyvinul Arnold Umformtechnik koncept Cleancon.

Koncept Cleancon
Selhání vozidel kvůli elektronickým součástkám zabírají přední pozici ve statistikách a za rok 2008 představovali 48,5 % všech případů. V mnoha případech k tomu dochází díky mikroskopickým částečkám ulpěných v závitech šroubů. Následkem toho součástky v hodnotě velmi nízké zapříčiní následky v objemech několika set eur. Tradiční čisticí procesy jsou prakticky neúčinné či dokonce kontraproduktivní díky jejich negativnímu působení na mechanické vlastnosti upevňujících komponentů.

Koncept Cleacon vyvinutý firmou Arnold Umformtechnik představuje zlomový okamžik při eliminaci problémů u automobilů k nimž dochází díky poruše elektronických součástek. Inovační kombinace systematické koordinace všech parametrů ovlivňující čistotu součástek, čistotu výrobního provozu, mikročistotu a funkční otěruvzdorné vrstvy a následné balení při expedici připevňujících komponent dosahuje pod neustálou kontrolou výborných čísel co se finální čistoty týče.

Díky rozsáhlým investicím dospěl Arnold Umformtechnik k dosažení prakticky jedinečné úrovně čistoty pro jednotlivé upínací součástky až po zkrácení času instalace u zákazníků bez snížení mechanických vlastností komponent. Dále ještě precizní čistota deklarující uvedenými hodnotami může být vždy analyticky zkontrolována na místě v jejich laboratoři. To zabezpečí, že celý proces má pozitivní dopad na výkon jednotlivých elektronických součástek a tím se zvyšuje provozní spolehlivost celého vozidla.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP