www.modernitovarna.com
Beijer Electronics Products AB

Nová řada operátorských panelů a průmyslových PC

Nová řada operátorských panelů a průmyslových PC iX od firmy Beijer Electronics zahrnuje rozšířený sortiment operátorských panelů a průmyslových PC včetně potřebného softwaru. Jde o výrobky určené zejména pro balicí, tiskové, potravinářské a farmaceutické výrobní stroje, obráběcí stroje, zařízení pro vodohospodářství a zavlažování, petrochemii a námořní aplikace.

Nová řada operátorských panelů a průmyslových PC
Software iX je podporován novou generací oceňovaných operátorských panelů a průmyslových PC od společnosti Beijer Electronics.

iX je inovativní řešení HMI, které vám dovoluje vyjádřit vaše myšlenky. Je to výkonná kombinace nejmodernější grafiky a osvědčených funkcí HMI. iX umožňuje vyzkoušet si inteligentnější návrh a inženýrské nástroje a představuje skutečně otevřenou platformu. iX vyplňuje mezeru mezi proprietárními operátorskými panely a cenově nákladnými systémy SCADA. Software iX je podporován novou generací našich oceňovaných operátorských panelů a průmyslových PC.

Software iX
Software iX je dostupný jako vývojářský a runtime balíček ve verzích pro 250, 2 000 a 4 000 externích proměnných nebo jako upgrade pro potřebný počet proměnných.
Software iX je podporován novou generací oceňovaných operátorských panelů a průmyslových počítačů: iX Panel, iX Panel Pro a iX Panel Pro Nautic, které spojují vysoce výkonný hardware, navržený přesně na míru pro iX, s robustní konstrukcí.

iX Panel

Panely řady iX Panel spojují vysoký výkon s robustní, ale lehkou hliníkovou konstrukcí s krytím IP66 a jsou doplněny runtime softwarem iX. Řada iX Panel nabízí na výběr modely s klávesnicí i s dotykovým displejem. Produkty řady iX Panel jsou konstruovány pro průmyslové prostředí a vyhovují světovým průmyslovým standardům.
– Modely s dotykovým displejem: 3,5", 5,7", 6,5", 10,4", 15,0"
– Modely s klávesnicí: 5,7", 6,5", 10,4"

iX Panel Pro & iX Panel Pro Nautic
Panely řady iX Panel Pro a iX Panel Pro Nautic se vyznačují výkonným dvoujádrovým CPU Core 2 Duo a odpovídající námořními certifikací. Množství komunikačních portů a slotů pro rozšiřující moduly poskytuje řadu možností pro jejich začleňování do komunikačních sítí a doplňování nových funkcí, takže jsou tyto panely ideální pro výrobce strojů stejně jako pro systémové integrátory.

Řada Panel Pro je kompletní, otevřená a rozšiřitelná platforma HMI se všemi funkcemi pro průmyslové i námořní aplikace. Obě řady jsou založené na stejné základní konstrukci, mají stejné technické vlastnosti a obsahují runtime software iX. V obou řadách jsou verze s vysoce kontrastními dotykovými TFT displeji a verze Box PC.
– Řada iX Panel Pro: 12", 15", 17", 19", 19" s čelním rámečkem z korozivzdorné oceli a verze Box-PC s duálním výstupem na displej
– Řada iX Panel Pro Nautic: 15", 17", 19" a verze Box-PC s duálním výstupem na displej

Nová řada softwaru i hardwaru je dostupná o května 2010.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Beijer Electronics Products AB
Komplexní a zároveň kompaktní HMI

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP