www.modernitovarna.com
Beijer Electronics Products AB

Beijer Electronics vstoupil do strategické aliance s americkou společností QSI

Beijer Electronics vstoupil do strategické aliance se společností QSI Corporation. Tato v USA založená společnost vyvíjí a prodává robustní operátorská rozhraní a mobilní terminály pro průmyslového OEM a integrační obvody pro komerční využití ve vozidlech. Tato strategická aliance zvětší působnost Beijer Electronics na USA trhu.

Beijer Electronics bude budovat svoji produktovou nabídku společně s QSI, konkrétně pak novou softwarovou platformu iX a bude ji nabízet přes americké prodejní kanály, čímž může oslovit celý tamní trh průmyslové automatizace. Zároveň začlení Beijer Electronics iX panely v jejich aktuální sortimentní nabídce.

President a CEO Beijer Electronics' pan Fredrik Jönsson komentuje spolupráci následovně:
"Spolupráce s QSI zvyšuje náš podíl na USA trhu. Společně budeme schopni nabízet našim USA zákazníkům výrazný rozsah produktů, ve kterém je naše softwarová platforma iX klíčovou komponentou."

QSI navrhuje a prodává robustní HMI panely a mobilní terminály pro použití v průmyslových aplikacích a dopravních vozidlech. Jejich produkty, prodávané pod oběma jmény a jako specifická zákaznická řešení jsou svoji robustností schopny odolat extrémnímu prostředí jako vibracím, velkým rozdílům teplot a dalším environmentálním parametrům. Společnost operuje v USA a má hlavní sídlo v Salt Lake City.

IX platforma je bezesporu největší investicí firmy Beijer Electronics do vývoje výrobku a tato nová softwarová technologie poskytne škálovatelnost a flexibilnost řešení, které přinese jednoduché programování a usnadnění integraci s ostatními systémy. Pět modelů

iX panelů bylo již uvedeno na trh a je k dispozici též software provozuschopné na samostatném základu použití v existujících operátorských systémech.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Beijer Electronics Products AB
Komplexní a zároveň kompaktní HMI

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP