www.modernitovarna.com
Emerson

Nové tlakové ventily Emerson zajišťují flexibilní a precizní regulaci pro vysoce přesnou výrobu

Elektronické proporcionální ventily pro regulaci tlaku AVENTICS řady 625 Sentronic a software pro sběr dat umožňují rychlé spuštění, monitorování a ovládání přímo na počítači.

  www.emerson.com

Společnost Emerson dnes představila nový Proporcionální ventily pro regulaci tlaku AVENTICSTM řady 625 Sentronic. Nové ventily s odchylkou regulace menší než 0,5 % jsou navrženy tak, aby poskytovaly vysoce přesnou elektronickou proporcionální regulaci tlaku a flexibilitu potřebnou pro podporu sofistikovaných aplikací pneumatické regulační techniky. Software pro sběr dat (DaS), který je součástí ventilů Sentronic řady 625, umožňuje také rychlé spuštění, monitorování a ovládání ventilů přímo na počítači.

„U vysoce přesných zařízení, jako je například řezání plamenem nebo laserová oční chirurgie, jsou přesnost a kontrola velmi důležité,“ říká Nicolas Jacquet, ředitel produktového managementu společnosti Emerson. „Ventily řady 625 Sentronic jsou konstruovány pro přesné řízení tlaku, průtoku, výkonu, rychlosti, vzdálenosti a úhlových poloh. Jako součást rozsáhlého portfolia válců, ventilů, zařízení pro úpravu vzduchu a regulátorů tlaku firmy AVENTICS představuje řada 625 Sentronic klíčovou technologii pro automatizaci tovární výroby.“

Čtyři velikosti ventilů od 1 mm do 20 mm podporují širokou škálu průtoků od 55 litrů za minutu do 4 700 l/min. Rozsah možností tlaku sahá od úrovně vakua až po 50 barů, což může pomoci redukovat celkový počet ventilů potřebných pro konstrukci stroje. Materiál pouzdra je k dispozici z mosazi, hliníku nebo nerezové oceli a těsnicí materiál z nitrilu (NBR) nebo fluoroelastomeru (FKM). K dispozici jsou také tři sady konektorů, 5kolíkový M12, 8kolíkový M12 a 7kolíkový M16.

Vzhledem k tomu, že se fáze vývoje a výroby neustále zkracují, jsou rychlé procesy a postupy a spolehlivé, kontrolovatelné výrobní procesy důležitější než kdykoli předtím. Za použití softwaru DaS mohou pracovníci obsluhy ventily diagnostikovat, kontrolovat, opravovat nebo individuálně konfigurovat. Mohou také provádět kaskádové řízení, pokud aplikace vyžadují mimořádnou přesnost a další složité regulační smyčky. Rozšířená nabídka diagnostických a monitorovacích funkcí zahrnuje vstupní tlak, povelový tlak, vnitřní teplotu a ethernetovou komunikaci.

Chcete-li se dozvědět více o proporcionálních ventilech pro regulaci tlaku AVENTICS řady 625 Sentronic, navštivte www.emerson.com/en-us/catalog/automation/industrial-factory-automation/proportional-pressure-control-valves/aventics-625-en-gb.

https://www.emerson.com/en-us/news/2024/05-aventics-625-sentronic-proportional-pressure-control-valves

Nové tlakové ventily Emerson zajišťují flexibilní a precizní regulaci pro vysoce přesnou výrobu
Ventily a software Emerson AVENTICS řady 625 Sentronic umožňují flexibilní a precizní regulaci pro vysoce přesnou výrobu a zajišťují efektivní provoz přímo z vašeho počítače.

Média:
• Kontakty: Globální kontakty pro média firmy Emerson

Další zdroje informací:
• Kontakt na firmu Emerson prostřednictvím X Facebook LinkedIn YouTube

www.emerson.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP