www.modernitovarna.com
Southco

Nové miniaturní vačkové západky od firmy Southco s minimálním výstupkem pro omezený prostor

Společnost Southco rozšířila svůj široký sortiment vačkových západek uvedením miniaturní verze E5 Cam Latch. Západky této verze se vyznačují ve srovnání se standardními západkami E5 Cam Latch o 30 % menším výstupkem, a proto mají menší půdorys vestavby a jsou vhodné pro konstrukce s omezeným prostorem.

Nové miniaturní vačkové západky od firmy Southco s minimálním výstupkem pro omezený prostor
Miniaturní vačkové západky E5 Cam Latch mají krytí NEMA 4 a IP65, to znamená, že jsou středně až silně odolné proti prachu a vodě. Tyto cenově výhodné západky se snadným použitím mají mnoho možností ovládání různými typy nástrojů nebo manuálně, a jsou proto vhodné pro úlohy s různými požadavky na zabezpečení. Miniaturní západky E5 se dodávají v různých velikostech úchytů a jsou ideální pro méně zatížené dveře nebo tam, kde je uvnitř málo místa a je třeba použít západku s co nejmenším výstupkem.

Loc Tieu, global product manager, dodává: „Miniaturní západky E5 Cam Latch představují jednoduché a dostupné řešení pro úlohy s omezeným prostorem. Díky zmenšené velikosti krytu a různým možnostem uchytů a ovládání jsou miniaturní západky E5 vhodné pro širokou škálu úloh v průmyslu.“

Pro více informací o funkci západek E5 Cam Latch prosím navštivte www.southco.com, kontaktujte nepřetržitou službu 24/7 oddělení péče o zákazníky na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., volejte 610-459-4000 nebo svou poptávku odfaxujte na 610-459-4012.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP