www.modernitovarna.com
Southco

Nový čtvrtotáčkový rychlouzávěr od firmy Southco navržený pro použití ve stísněných prostorech

Společnost Southco představila nový produkt ve své osvědčené řadě čtvrtotáčkových rychlouzávěrů DZUS® , který umožňuje uživatelům snadno zajišťovat a uvolňovat panely a kryty rychlým čtvrtotáčkovým pohybem v omezených prostorech. Čtvrtotáčkové rychlouzávěry DZUS® D9-52 Tech Line od firmy Southco se vyznačují zmenšenou hlavou, a proto je možné je instalovat ve stísněných prostorech a snadno se ovládají rukou nebo vhodným nástrojem.

Nový čtvrtotáčkový rychlouzávěr od firmy Southco navržený pro použití ve stísněných prostorech

Čtvrtotáčkové rychlouzávěry DZUS® D9-52 Tech Line od firmy Southco jsou vybavené pružinou, která umožňuje přesné a bezpečné uzavření, zajišťuje odolnost proti vibracím a na druhou stranu také pomáhá zabraňovat poškození příliš velkou upínací silou. Rychlouzávěry DZUS® D9-52 Tech Line se dodávají v provedení pro montáž zalisováním nebo obrubovačkou a jsou k dispozici s různými délkami ovládacího knoflíku a s různým provedením upínací části, aby je bylo možné požít pro panely různých tloušťek. Čtvrtotáčkové rychlouzávěry DZUS® D9-52 Tech Line od firmy Southco se dodávají s hlavicí z korozivzdorné oceli nebo s barevnou plastovou čepičkou, odolnou proti uv záření. Uživatel tak může barevně rozlišit, k čemu je upínač určen.

„Čtvrtotáčkové rychlouzávěry DZUS® D9-52 Tech Line od firmy Southco s kompaktním půdorysem a rychlým upínáním pohybem o čtvrt otáčky šetří čas a zajišťují koncovým uživatelům účinné uzavírání serverových šasi a telekomunikačních rozváděčů,“ řekl Global Product Manager Jim Grady.

Pro více informací o kompletní řadě čtvrtotáčkových rychlouzávěrů DZUS® D9-52 Tech Line od firmy Southco prosím navštivte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP