www.modernitovarna.com
Southco

NOVÁ MINIATURNÍ POSUVNÁ ZÁPADKA OD FIRMY SOUTHCO PRO BEZPEČNÉ UZAVÍRÁNÍ V MÍSTECH S OMEZENÝM PROSTOREM

Společnost Southco rozšířila svou řadu posuvných západek A3 o novou verzi, která je o 35 % kratší než nejmenší západky řady A3 Southco a spolehlivě funguje i tam, kde je nutností vestavba do omezeného prostoru. Západky A3 Slide Latch jsou vhodné pro nejmenší prostory, včetně serverů montovaných do rámů, odkládacích skříněk v automobilech a krytů pro všeobecné použití.

NOVÁ MINIATURNÍ POSUVNÁ ZÁPADKA OD FIRMY SOUTHCO PRO BEZPEČNÉ UZAVÍRÁNÍ V MÍSTECH S OMEZENÝM PROSTOREM

Miniaturní posuvné západky A3 Mini Slide Latch od firmy Southco umožňují jednoduché otvírání posunutím ovládacího prvku a uzavření zatlačením na kryt a zaručují spolehlivou funkci po celou dobu životnosti. Tyto odolné západky vyrobené ze vstřikovaných plastových dílů jsou korozivzdorné a splňují požadavky na odolnost proti vzplanutí podle UL94-HB nebo UL94-V0.  Miniaturní posuvné západky A3 se vyznačují snadnou instalací zacvaknutím a dodávají se v provedení pro dvě tloušťky panelu. Představují spolehlivé řešení požadavků v široké škále úloh.

„Miniaturní posuvné západky A3 představují cenově výhodné řešení pro malé kryty a vyznačují se snadnou montáží i snadným ovládáním. Nejnovější přírůstek do řady západek od firmy Southco umožňujících uzavření zatlačením nabízí odolnost a snadné ovládání a je cenným doplněním řady produktů A3,“ řekla Cynthia Bartová, Global Produt Manager firmy Southco.

Pro více informací o funkci západek A3 Slide Latch prosím navštivte www.southco.com, kontaktujte nepřetržitou službu 24/7 oddělení péče o zákazníky na southco.com/contact/en, volejte 610-459-4000 nebo svou poptávku odfaxujte na 610-459-4012.

 

 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP