www.modernitovarna.com
Beijer Electronics Products AB

iX: HMI software čtvrté generace

iX je softwarový HMI koncept, který vyplňuje mezeru mezi autorizovanými HMI terminály a nákladnými licenčními řešeními SCADA. Tento software zahrnuje vývojové prostředí a runtime environment pro spouštění aplikací, včetně kompletního konceptu Lauer HMI, který může běžet na panelových PC nebo stolních počítačích, jakož i runtime verzi pro počítače od jiných dodavatelů. iX má podporu pro Microsoft .Net framework, což mu umožňuje provádět velké množství specifických zákaznických adaptací. Díky schopnosti integrace externích .Net controls (DLLs) neexistují v podstatě žádná omezení pro vaší kreativitu při tvorbě uživatelsky definovaných objektů.

iX: HMI software čtvrté generace
V kombinaci s Microsoft standardem pro Windows Presentation Foundation (WPF) získávají uživatelé zcela nové možnosti pro tvorbu uživatelských rozhraní. Použití vektorové grafiky zajišťuje, že uživatelská rozhraní se vždy přesně zobrazí v jakémkoliv měřítku. Velké množství předdefinovaných grafických objektů, jako jsou přepínače, ukazatele a technické piktogramy, poskytuje rychlý přístup i pro nové uživatele a přináší rychlé výsledky. Navíc, software iX podporuje známé multifunkční lišty Microsoftu, takže vývojáře a uživatele zbavuje nepříjemného břemena v podobě včleněných menu. To znamená, že vhodné příkazy lze ukotvit na požadovaná místa.

iX vytváří řešení otevřené platformy a poskytuje podporu pro standard OPC. Uživatelé mohou používat protokoly z rozsáhlé nabídky ovladačů nebo prostředním spojení přes OPC Server třetích stran. Všechna data se ukládají v souladu se standardem SQL, což přispívá k rychlé a snadné správě dat.

Jako speciální funkcí má iX celý skript programovatelný v C#. To uživatelům umožňuje používat objektově orientovaný programovací jazyk pro úpravy stávajících objektů určených pro definování podle požadavků. Prakticky neexistují žádné limity pro individualizaci. Na internetu je k dispozici velké množství profesionálních doporučení a dokonce i příklady otevřeného zdrojového kódu.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Beijer Electronics Products AB
Komplexní a zároveň kompaktní HMI

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP