www.modernitovarna.com
INTERROLL

Nový člen vedení společnosti Interroll

Sant'Antonino, Švýcarsko, 13. srpna 2018. Jens Strüwing, (49) přijal místo ve firmě Interroll a od 1. listopadu 2018 převezme zodpovědnost za divizi Products & Technology.

Nový člen vedení společnosti Interroll
Jens Strüwing, v současné době ředitel Global Operations Aftermarket společnosti Mahle Group zodpovědný za provoz osmnáctí výrobních a logistických závodů na celém světě, jakož i za oddělení Mahle Consulting, převezme od 1. listopadu 2018 úlohu výkonného viceprezidenta divize Products & Technology a stane se členem skupiny vedení společnosti Interroll Group. Strüwing s sebou přinese přibližně 25 let zkušeností v oblasti podnikání a konzultací se zaměřením na štíhlou průmyslovou výrobu, logistiku, poprodejní služby a řízení dodavatelských řetězců.

Na své minulé pozici byl Strüwing zodpovědný za plánování všech logistických činností stejně jako za standardizaci a automatizaci výrobních procesů. Před zaměstnáním u Mahle pracoval na různých vedoucích pozicích se zaměřením na logistiku a výrobu u firem Daimler Group a Fairchild Dornier GmbH. Specializuje se na koncepce platforem shrnujících znalosti, řízení výrobního cyklu výrobků (PLM – Product Lifecycle Management) a digitalizaci, stejně jako na tok materiálu.
Strüwing vystudoval výrobní technologie (výrobní systémy a manipulaci s materiálem) na Univerzitě v Karlsruhe (Německo) a získal titul Dipl. Ing. Je ženatý a má dvě dcery.

„Těším se na spolupráci s Jensem Strüwingem ve vedení naší skupiny a jsem přesvědčen, že má ty správné znalosti a osobní předpoklady k tomu, aby významně přispěl k našemu dalšímu růstu,“ řekl Paul Zumbühl, výkonný ředitel Interroll Worldwide Group.

Poznámka pro novináře: Tato tisková zpráva vychází z ad-hoc vyjádření, které bylo publikováno na stránkách firmy Interroll 9. srpna 2018.

Nový člen vedení společnosti Interroll
Titulek: Jens Strüwing, 49 let, převezme vedoucí divize produktů a technologie společnosti Interroll dne 1. listopadu 2018.

 

Tisk kontakt
Martin Regnet
Global PR Manager
Interroll (Schweiz) AG
Via Gorelle 3 | 6592 Sant'Antonino | Switzerland
+41 91 850 25 21
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 
Kontakt (Česká Republika)
Interroll CZ, s.r.o.
Smetanovo nábřeží 12/2158, 690 02 Břeclav
Lena Vacenovska
+420 519 330 212
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP