www.modernitovarna.com
INTERROLL

Pokračující partnerství s viastore: úspěšný start na veletrhu LogiMAT 2022 

Thomas Hibinger, provozní ředitel společnosti viastore, a Ingo Steinkrüger, generální ředitel firmy Interroll, oznámili již na loňském veletrhu LogiMAT spolupráci svých společností. Na základě modulární platformy společnosti Interroll rozšířila firma viastore svou nabídku mechanických modulů o vlastní řešení pro dopravníky viaconvey. Dnes je proto viastore v centru pozornosti – slaví úspěchy v projektech s individuálně koncipovanými a navrženými systémy toku materiálu, které splňují požadavky budoucnosti.



Tím, že firma viastore vedle osvědčených stohovacích jeřábů viaspeed a viapal podnikla krok k dalšímu posílení své kompetence v oblasti mechanických dopravníků, nabízí svým zákazníkům jako výhodu možnost navrhovat a konfigurovat systémy toku materiálu ještě individuálněji a nezávisleji, čímž zvyšuje efektivitu řešení. K tomu má viastore přístup k modulární platformě Interroll, která zahrnuje dopravníkové válečky, motory a pohony pro dopravníkové systémy, dopravníky a třídiče.

„Velmi nás těší důvěryhodná spolupráce s firmou viastore, kterou jsme mohli v průběhu minulého roku dále prohlubovat. Jde o průkopnický příklad partnerství, v nichž zúčastněné společnosti spojují své základní kompetence a silné stránky – ve prospěch uživatelů řešení pro manipulaci s materiálem v mnoha zemích po celém světě,“ vysvětluje Steinkrüger.

Obě společnosti využívají společné technologické platformy, zintenzivňují výměnu know-how a využívají nástroje k optimalizaci procesů od plánování až po instalaci. Systémy budou řízeny osvědčeným řídicím systémem viastore viacontrol.

„Tento krok posiluje zaměření na naše zákazníky,“ říká Hibinger. „Rozšiřujeme tak nabídku produktů a služeb od plánování až po dodávky náhradních dílů, a v důsledku toho přinášíme svým zákazníkům další výhody.“


Pokračující partnerství s viastore: úspěšný start na veletrhu LogiMAT 2022 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP