www.modernitovarna.com
Ingersoll Rand

Sady výtlačného plunžru / čerpadla

ARO Fluid Technologies, divize Ingersoll Rand, uvedla na trh novou konstrukční řadu jednosloupových a dvousloupových výtlačných plunžrů a kompletní sady plunžr/čerpadlo pro nádoby o objemu 22,5 litrů. Nové ARO sady plunžr/čerpadlo mají prvotřídní přítlačnou sílu v kompaktním provedení, a jsou zejména vhodná pro aplikace používající materiály s vysokou viskozitou, včetně tiskařských barev, tmelů, mastixových materiálů, maziv a dalších.

Sady výtlačného plunžru / čerpadla
Provedení s jednosloupovým plunžrem lze použít pro vysoce viskózní materiály v rozmezí hodnot 20 000 až 250 000 centepoise. K pohonu lze použít 3, 4,25 a 6 palcové pneumatické motory, přičemž pro zvedání a spouštění čerpacích sad v rozpětí až 44,5 cm slouží pneumatický systém umožňující snadnou výměnu nádob. Zařízení, které je osazené výkonným plunžrovým válcem 3,5 palců, poskytuje nejlepší hodnoty přítlaku v rámci konkurence a má zdokonalené provedení velikosti, které přispívá k jeho použitelnost v široké škále podmínek okolního prostředí.

Provedení s dvousloupovými plunžry je určené pro aplikace s materiály s velmi vysokou viskozitou – od 20 000 do 1 000 000 centepoise; jeho výkon umožňuje práci se všemi typy těžkých tiskařských barev, epoxidy, tmely, mastixovými materiály, lepidly a izolanty. K pohonu lze použít vzduchové motory 3 až 10 palců, přičemž pro zvedání s spouštění čerpacích sad v rozpětí až 44,5 cm slouží pneumatický systém umožňující snadnou výměnu nádob. Plunžrové válce 3,25 palců zajišťují dostatečně velký výkon pro náročné aplikace nebo pro aplikace s minimálním tlakem vzduchu. Kombinace svařované konstrukce a dvousloupového provedení poskytuje mnohem vyšší pevnost a tuhost než je tomu v případě provedení s jednosloupovým plunžrem.

Obě sady plunžrových čerpadel mají široké spektrum výtlačných tlaků, od poměru 22:1 středního tlaku/vysokých průtoků až do poměru 65:1 v případě nových vysokotlakových čerpadel s nízkým průtokem, která naleznou uplatnění v široké škále aplikací. Dodávají se kompletní s čerpadlem, plunžrem, vzduchovým filtrem/regulátorem, hadicemi a všemi komponenty potřebnými pro montáž a spuštění aplikace s minimálními nároky na přípravu.
 


Contact: Karina Visciola
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel: +33 1 3007 6943

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP