www.modernitovarna.com
Ingersoll Rand

ARO PH30F - Membránové čerpadlo s poměrem tlaku vzduchu 2:1

ARO Fluid Technologies, divize Ingersoll Rand rozšiřuje svou výrobní řadu membránových čerpadel ARO EXP o 3“ vysokotlaké čerpadlo s poměrem tlaku vzduchu 2:1. Čerpadlo s typovým označením PH30F vyráběné z 316 nerez oceli představuje ideální řešení pro aplikace, u nichž je zapotřebí čerpat viskózní nebo abrazivní suspenze s vysokým podílem pevných částic a to při výstupních tlacích převyšujících 6,9 bar. Typické aplikace představují čerpání na kalolis či vstřikování keramických suspenzí a přepravu pryskyřic.

ARO PH30F - Membránové čerpadlo s poměrem tlaku vzduchu 2:1
Pomocí využití účinného povrchu obou membrán dochází ke zdvojnásobení výstupního tlaku čerpadla, čímž typ PH30F může dosáhnout hodnoty výstupního tlaku až 13,8 bar. Čerpadlo ARO PH30F navíc nabízí jednu z nejvyšších hodnot průtoku v průmyslu, která činí 590 l/min. ARO PH30F s poměrem tlaku vzduchu 2:1 lze rovněž využít pro zvyšování tlaku u aplikací, kde je stávající vstupní tlak vzduchu pod požadovanou provozní hodnotou nebo tam, kde vlivem např. třecích ztrát dochází k nechtěnému poklesu tlaku v systému.

Čerpadlo ARO PH30F zákazníkům nabízí všechny prověřené prvky, jež jsou součástí výrobní řady Ingersoll Rand ARO EXP a díky nimž tato řada dosahuje tak vynikajících parametrů. Jde o patentem chráněné technologie, jakými jsou pilotní ventil SimulShiftTM či záslepka Quick DumpTM, které zajišťují provoz bez prostojů a zabraňují zamrzání vzduchového řízení. Kombinace robustní šroubované konstrukce tělesa a konvolutních membrán s vysokou životností navíc prodlužuje životnost čerpadla a uživateli zjednodušuje případnou údržbu.

Kontakt: Karina Visciola
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel: +33 130 076 943

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP