www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

Společnost HMS Industrial Networks AB provedla akvizici německé firmy Beck IPC GmbH

Společnost HMS Industrial Networks provedla plnou akvizici německé firmy Beck IPC GmbH se sídlem ve Wetzlaru (Hessensko, SRN). Beck IPC je přední dodavatel techniky a řešení pro vestavné řídicí systémy a průmyslovou komunikaci M2M, včetně řešení pro průmyslový internet věcí, IIoT.

Společnost HMS Industrial Networks AB provedla akvizici německé firmy Beck IPC GmbH
Základní součástí produktů firmy Beck IPC, které firma nabízí průmyslovým OEM, je platforma IPC@CHIP®. IPC@CHIP® od firmy Beck IPC je kompaktní vestavná programovatelná platforma v jednočipovém formátu. Platformu IPC@CHIP®, navrženou na míru pro vestavné aplikace IIoT, je možné použít jako PLC stejně jako řídicí jednotku komunikační sítě nebo s kombinací obou funkcí. To umožňuje OEM navrhovat řešení IIoT s nízkými náklady na vývoj a krátkou dobou uvedení na trh.

Nabídka firmy Beck IPC zahrnuje také ucelený sortiment komunikačních bran řady com.tom® a přidružený cloudový portál. Komunikační brány com.tom® z rozsáhlé nabídky průmyslových komunikačních komponent a komunikačních bran s funkcí edge pro IIoT jsou zacílené na průmyslovou automatizaci strojní i procesní výroby. Cloudový portál poskytuje všechny prvky potřebné pro snadné nastavení průmyslových aplikací IoT, kde com.tom® cloud broker spravuje všechna příchozí a odchozí data, včetně všech konfigurací a nastavení zabezpečení.

„Znalosti firmy Beck IPC, její hardwarové a softwarové produkty pro IIoT, zvláště v oblasti vestavných systémů, jsou důležitými stavebními kameny pro posílení strategie HMS v oblasti IIoT,“ říká Staffan Dahlström, CEO firmy HMS Industrial Networks. „Nabídka produktů a služeb Beck IPC doplňuje naše stávající řešení s Anybus®, IXXAT® a eWON® a posiluje naši pozici předního dodavatele komunikačních řešení pro průmyslové úlohy.“
„Rádi se připojujeme k firmě HMS. Díky našim nabídkám techniky, které se navzájem doplňují, budeme společně schopni nabídnout opravdu přitažlivá řešení pro IIoT, a celosvětová distribuční síť HMS nám zaručí globální dosah na trhu,“ říká Thomas Schumacher, Managing Director firmy Beck IPC GmbH.

Po finanční stránce se očekává, že Beck IPC GmbH dosáhne v roce 2018 čistého obratu 6 až 7 miliónů eur, které přibydou na účet HMS.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP