www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

eWON Flexy 205 – komunikační brána IIoT pro výrobce strojů

Společnost HMS Industrial Networks oznamuje, že uvedla na trh svoji pokročilou komunikační bránu a směrovač pro vzdálený přístup ze sítí IIoT – eWON Flexy205.

eWON Flexy 205 – komunikační brána IIoT pro výrobce strojů
Gateway eWON Flexy 205 je univerzální komunikační brána a směrovač (router) pro vzdálený přístup v rámci sítí průmyslového internetu věcí (IIoT), navržená speciálně pro výrobce strojů. Spolu se vzdáleným přístupem VPN a komunikačními službami eWON Talk2M umožňuje potvrzovat alarmová hlášení, číst data ze strojů a zaznamenávat historická data pro monitorování provozu a vyhodnocování důležitých klíčových ukazatelů výkonnosti (KPI) pro analýzy a prediktivní údržbu. Kromě toho je také možné data integrovat do vašich vlastních systémů nebo cloudových platforem, a to s využitím aplikačního programovacího rozhraní (API) Talk2M, skriptování v HTTP nebo protokolu MQTT, abychom jmenovali jen několik podporovaných protokolů a nástrojů.

Kromě těchto funkcí lze eWON Flexy 205 prostřednictvím rozšiřujících karet přizpůsobit specifickým komunikačním požadavkům, a to jak nyní, tak i podle potřeby kdykoliv v budoucnu. Může to být jednoduché rozhraní nebo připojení s rozsáhlým souborem funkcí, přesně jak potřebujete.

„Výrobci strojů nyní hledají způsoby, jak spolu se vzdáleným přístupem realizovat také služby s přidanou hodnotou založené na sběru dat. Současně potřebují malá a kompaktní komunikační zařízení, která jsou vhodná do jejich rozváděčů,“ říká Jon Jacobsen, vedoucí marketingu obchodní skupiny eWON. „V kombinaci s výběrem rozšiřujících karet a vzhledem ke kompatibilitě s významnými značkami PLC je eWON Flexy 205 ideální komunikační bránou IIoT pro všechny výrobce strojů.“
HMS a eWON také spolupracují s nejvýznamnějšími světovými partnery v oblasti softwaru pro IIoT, aby společně vytvářeli bezpečná a výkonná řešení, dodávaná „na klíč“, která umožňují sledování výkonnosti, tvorbu reportů, analýzy a údržbu, a dávají tak datům sbíraným z průmyslových zařízení souvislosti a smysl. Všichni softwaroví partneři pro IIoT jsou seznámeni s eWON Flexy 205, vyzkoušení a prověření.

Více si přečtete na www.ewon.biz/flexy205.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP