www.modernitovarna.com
Steute

Mezičlánek mezi bezdrátovým senzorem a IT systémem

Sensor Bridge jako middleware pro sWave.NET®

Mezičlánek mezi bezdrátovým senzorem a IT systémem
Se Sensor Bridge představuje obchodní jednotka steute Wireless novou klíčovou komponentu pro svou bezdrátovou síť sWave-NET®. Toto softwarové rozhraní jako klasický middleware zpracovává všechny zprávy přijaté od spínacích zařízení v síti, které jsou svázány přístupovými body. Sensor Bridge pak přenáší tyto zprávy do aplikací registrovaných speciálně k tomuto účelu.

Instalace sWave.NET® Sensor Bridge ve výrobním podniku zaplňuje mezeru mezi vysokými bezpečnostními požadavky výroby na straně jedné a integrovaným světem digitálních služeb na straně druhé. Sensor Bridge pracuje jako „překladač“ mezi různými protokoly a administrativní částí bezdrátové sítě sWave.NET®.

Zjednodušená integrace dat, bezpečný lokální pre-processing, stejně jako detailní statistiky využití jsou dalšími funkcemi Sensor Bridge, které jej kvalifikují jako centrální datový hub pro nejmodernější výrobní prostředí a digitální obchodní modely v průmyslu.

Díky univerzální konektivitě rozhraní může být sWave.NET® Sensor Bridge integrován do jakéhokoliv výrobního prostředí. Řada podporovaných protokolů stále roste a aktuálně zahrnuje např. REST (XML/json), http(s) notifikace a MODBUS TCP, vše bez potřeby dalšího hardwaru.

První aplikace sWave.NET® Sensor Bridge jsou realizovány v e-kanbanových systémech a v komunikaci mezi automaticky řízenými vozidly (AGV) a jejich nadřazenými řídicími systémy.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP