www.modernitovarna.com
Ingersoll Rand

Vysokotlaká pístová čerpadla ARO s poměrem vzduchu 65:1

ARO Fluid Technologies, divize společnosti Ingersoll Rand Industrial Technologies, uvedla na trh novou konstrukční řadu vysokotlakých pístových čerpadel a kompletních čerpacích sestav, které jsou vhodné zejména pro přepravu a dodávky materiálů se střední až vysokou viskozitou. Nové čerpadlo ARO s poměrem stlačeného vzduchu 65:1 je řešením pro aplikace, u kterých je zapotřebí zajistit čerpání tmelů, tiskařských barev, izolantů, lepidel a jiných viskózních materiálů.

Vysokotlaká pístová čerpadla ARO s poměrem vzduchu 65:1
Nové kompletní čerpací sestavy obsahující ARO čerpadlo s poměrem vzduchu 65:1, jenž je navíc vybaveno podávacím systémem „chop-check“, byly vyvinuté zvláště pro kapaliny s viskozitou nad 1.000.000 mPas a výstupní tlaky až do 515,5 bar.

Čerpadlo ARO s poměrem vzduchu 65:1 nabízí nejvyšší možnou životnost a spolehlivost. Uvnitř čerpadla je pochromovaný plunžrový píst a válec, které jsou vhodné i pro čerpání abrazivních kapalin. Navíc dík většímu objemu na zdvih dosahuje čerpadlo ARO 65:1 stejné kapacity jako konkurenční modely, avšak s nižšími pulzacemi a při zachování nízkého počtu cyklů, čímž se významně prodlužuje životnost smáčených částí i vzduchového motoru. K minimalizaci prostojů a prodlužení životnosti čerpadla napomáhá taktéž možnost dotažení či povolení ucpávky a nádobka pro její přimazávání, přičemž stav mazací kapaliny lze vizuálně kontrolovat.

Dalším prvkem snižujícím prostoje a usnadňujícím údržbu je spojovací tyč, jejíž konstrukce umožňuje rychlou demontáž hydraulické části a její případnou opravu. Na základě rozsáhlých laboratorních testů, při nichž byly čerpány i vysoko-viskózní kapaliny, bylo možné vybavit čerpadlo ARO ucpávkou, která vykazuje vynikající odolnost vůči provoznímu opotřebení.

Kontakt: Karina Visciola
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel: +33 130 076 943

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP