www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

Společnost HMS získala pro eWON® Talk2M certifikát podle ISO 27001

Společnost HMS Industrial Networks získala pro eWON Talk2M, svou oceňovanou cloudovou komunikační platformu, certifikát ISO 27001. ISO 27001 je mezinárodní norma, která popisuje nejlepší postupy pro systém správy zabezpečení informací ISMS (Information Security Management System).

Společnost HMS získala pro  eWON® Talk2M certifikát podle ISO 27001
Shoda s podmínkami certifikace podle ISO 27001 zaručuje, že firma HMS Industrial Networks implementovala ucelenou sadu postupů pro zabezpečení informací, které chrání její uživatele, jejich informace a data v souladu s mezinárodně uznávanou normou.

Certifikát ISO 27001 zahrnuje infrastrukturu Talk2M, datová centra a služby. Společnost HMS Industrial Networks prošla hloubkovým ohodnocením nezávislého auditora, který zkoumal shodu s normou. Zabezpečení bylo pro firmu HMS vždy nejvyšší prioritou a její certifikace podle ISO 27001 je dalším důkazem účinnosti firemního bezpečnostního programu.

"Jsme hrdí, že jsme byli mezinárodně ohodnoceni jako přední firma v oblasti řešení informační bezpečnosti a nositelka nejlepší praxe zabezpečení průmyslového internetu věcí, IIoT. Certifikátem podle ISO 27001 a dalšími certifikáty pokračujeme v zajišťování shody našeho řízení bezpečnosti a postupů v souladu s mezinárodně uznávanými bezpečnostními standardy," řekl vedoucí pro zabezpečení eWON Talk2M Geoffrey Gobert a dodal: "pokud jde o IIoT, je zabezpečení dat kritické, a certifikace našim zákazníkům prokazuje vysokou úroveň ochrany jejich nejcitlivějších informací."

Z organizačního hlediska HMS Industrial Networks zajišťuje nejvyšší úroveň ohledů na požadavky zabezpečení a otázky shody tím, že vyhradila osoby, které se kontinuálně věnují prevenci a monitorování bezpečnostních hrozeb, stejně jako zavádění přísných pravidel kolem eskalace událostí a rychlé odezvy.

Více se dočtete na www.ewon.biz/security

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP