www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

eWON® Talk2M s bezpečnostním certifikátem ISECOM STAR

Společnost HMS Industrial Networks dnes oznámila, že její služba pro vzdálenou konektivitu, eWON Talk2M, získala certifikát ISECOM STAR.

eWON® Talk2M s bezpečnostním certifikátem ISECOM STAR
Služba eWON Talk2M pro vzdálenou konektivitu je klíčovým prvkem řešení eWON od firmy HMS Industrial Networks. Talk2M nabízí uživatelům zabezpečené připojení k průmyslovým zařízením na dálku prostřednictvím průmyslových routerů eWON. Proto je Talk2M pravidelně testována nezávislými firmami, aby tak byla zajištěna i v současném rychle se vyvíjejícím technickém prostředí nejvyšší úroveň zabezpečení.

HMS nyní oznamuje, že Talk2M prošla procesem hodnocení u společnosti admeritia GmbH, nezávislé německé firmy působící v oblasti kyberbezpečnosti, která se specializuje na zabezpečení IT (etický hacking) a hodnocení zabezpečení založené na KPI, a získala certifikát ISECOM STAR. Hodnocení probíhalo podle metodologií OSSTMM 3.0 a OWASP, jež zahrnují i penetrační testy služby Talk2M zaměřené na cloudovou infrastrukturu.

Geoffrey Gobert, eWON solutions Security Manager, to komentuje: „Hodnocení se skládalo z mnoha testů z pohledu potenciálního útočníka, a získali jsme tak celkový pohled na pozici služby eWON Talk2M pro vzdálenou konektivitu z hlediska jejího zabezpečení. Jsme velmi spokojeni s tím, že jsme úspěšně prošli certifikací ISECOM STAR, a zavazuje nás to pokračovat v pravidelných hodnoceních zabezpečení, abychom mohli svým zákazníkům vždy poskytovat zabezpečené připojení. Stále se snažíme identifikovat všechna technická rizika, která se mohou změnit v rizika podnikatelská.“

Více si přečtete na www.ewon.biz.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP