www.modernitovarna.com
INTERROLL

Firma Interroll publikovala nový katalog dopravníkových válečků

Sant'Antonino, Švýcarsko a Wermelskirchen, Německo, 3. ledna 2018. Nový katalog dopravníkových válečků od firmy Interroll, úplný, snadno srozumitelný a pro profesionály v oblasti intralogistiky nepostradatelný, již je ke stažení online.

Katalog pokrývá kompletní sortiment válečků a prvků pro dopravníky, pohonů RollerDrives, řídicích jednotek a příslušenství, které Interroll nabízí firmám po celém světě, jež se zabývají vnitropodnikovou logistikou. Vysoce kvalitní produkty umožňují integrátorům systémů a výrobcům zařízení vyvíjet pro své zákazníky vysoce sofistikovaná řešení pro manipulaci s materiálem.

Katalog, který má 124 stran, se vyznačuje grafickou úpravou napomáhající srozumitelnosti a snadné čitelnosti, s mnoha informativními fotografiemi a detailními technickými informacemi o produktech. S cílem pomoci čtenářům vybrat ze sortimentu firmy Interroll správné produkty, které nejlépe uspokojují jejich požadavky, jsou zdůrazněny ty informace, jež jsou při návrhu systémů pro manipulaci s materiálem nejdůležitější. Čtenáři mohou využívat také vyhledávač, který jim pomůže najít přesný typ válečku odpovídající jejich zamýšlené aplikaci. Vzhledem k této funkci je nový katalog nepostradatelnou pomůckou pro každého v oblasti manipulace s materiálem, kdo oceňuje vynikající kvalitu a krátké dodací lhůty.

Katalog je v tuto chvíli dostupný ve formátu PDF v angličtině a němčině. Tištěný katalog bude dostupný v polovině ledna; v prvním čtvrtletí 2018 budou následovat další jazykové verze – jako první čínština, francouzština a španělština.

Nový katalog dopravníkových válečků, objednávkový formulář pro tištěnou verzi a detailní informace o celém sortimentu dopravníkových válečků nabízených firmou Interroll najdete na:
https://www.interroll.com/en/company/new-conveyor-roller-catalog/

Tisk kontakt
Martin Regnet
Global PR Manager
Interroll (Schweiz) AG
Via Gorelle 3 | 6592 Sant'Antonino | Switzerland
+41 91 850 25 21
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.interroll.com


Kontakt (Česká Republika)

Interroll CZ, s.r.o.
Smetanovo nábřeží 12/2158, 690 02 Břeclav
Lena Vacenovska
+420 519 330 212
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.interroll.cz

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP