www.modernitovarna.com
BALLUFF

Pružná samolepicí kapacitní snímací hlavice Usnadnění detekce hladiny

Společnost Balluff nabízí samolepicí kapacitní snímací hlavici s krytím IP64 pro bezkontaktní kontinuální detekci polohy hladiny v nevodivých nádobách nebo v potrubích se stěnami ze skla, plastu nebo keramiky.

Pružná samolepicí kapacitní snímací hlavice   Usnadnění detekce hladiny
Délku pružné snímací hlavice s maximálním rozsahem detekce do 850 mm je možné individuálně zkrátit (minimum je 108 mm) a vzhledem k samolepicí vrstvě ji lze snadno a bez nástrojů připevnit na stěnu nádoby. Pro polární média (např. vodu a vodné roztoky) může být síla stěny mezi 2 a 6 mm, pro nevodivá média, jako jsou oleje nebo sypké materiály, do 2 mm.

Snímač je určen pro použití s převodníky BAE od firmy Balluff. Volitelný převodník umožňuje kontinuálně měřit polohu hladiny v celém měřicím rozsahu s analogovým výstupem (0 až 10 V, 4 až 20 mA) či výstupem prostřednictvím rozhraní IO-Link nebo s dvoustavovým výstupem se změnou stavu při překročení minimální nebo maximální hodnoty. Jak verze s rozhraním IO-Link, tak verze s analogovým výstupem mají množství funkcí pro všestranné možnosti nastavení.
Pružná samolepicí kapacitní snímací hlavice 
Usnadnění detekce hladiny

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP